in

Update: Gouden en zilveren PS4 Slim bevestigd


Update #3: Sony heeft aangekondigd dat de gouden PlayStation 4 Slim ook naar Europa komt. Tevens wordt een zilveren versie uitgebracht. Beide consoles hebben in Europa 500GB aan beschikbare opslagruimte en zijn vanaf 28 juni beschikbaar. Gouden en zilveren controllers worden ook los verkrijgbaar.

Update #2: Sony heeft bevestigd dat er een limited edition gouden PlayStation 4 Slim gelanceerd gaat worden voor 249 dollar. De nieuwe PS4-variant zal verkrijgbaar zijn tussen 9 en 17 juni en bevat 1TB. Daarnaast zullen er extra kortingen zijn op software en accessoires gedurende deze periode. Echter is het nog niet bekend of de gouden PlayStation 4 in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Update #1: Een medewerker van de Amerikaanse winkelketen Target heeft op Neogaf een afbeelding gedeeld van de onaangekondigde gouden PlayStation 4. Volgens de medewerker gaat deze variant van de PS4 9 juni in de verkoop. Op de doos van de console staat een prijs van 249 dollar vermeld. Het is nog niet bekend wanneer de console in Nederland verkrijgbaar is en hoeveel deze gaat kosten.

Oorspronkelijk bericht: Op Reddit is een afbeelding van een gouden PlayStation 4 Slim opgedoken. Gebruiker marmaro8 plaatste de gouden console zonder enige context op het forum.

Toch lijkt het te gaan om een daadwerkelijke nieuwe kleur van de PlayStation 4 , aangezien de CUH-code op de doos overeenkomt met die van de andere Slim-modellen. Ook zeggen verschillende gebruikers dat de vloer op de foto lijkt op die van een Target-winkel.

Mogelijk wordt de nieuwe kleurvariant aangekondigd op de E3 2017 op 13 juni. Kijk hier voor alle E3-persconferenties.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DiRT 4 review – Lekker aanmodderen

Download het mobiele E3-schema