in

Wat is HDR en waarom wil je het hebben


3D is dood, leve HDR! Televisie- en monitorfabrikanten lijken van hype naar hype te rennen, en als je een goede gamingmonitor moet hebben is het een beetje onduidelijk wat we nou aan sommige features hebben. Toch is het dit jaar de moeite waard om op te letten, want HDR kan veel impact hebben op je game-ervaring.

HDR is een term die vaak genoemd wordt, maar wat betekent dit voor de pc gamer? Samen met Samsung laten we zien wat het is en waarom je het wilt hebben. Zo testen we de nieuwe lijn HDR monitoren van Samsung, kijken wat het doet voor games en hebben ook nog een aantal tips voor je, mocht je ervoor kiezen om voor HDR te gaan.

Wat is HDR en waarom wil je het hebben?
Dit jaar wordt het jaar van HDR, want we hebben nu eindelijk als gamers ook iets aan deze techniek. Want wat zijn nou precies die nits? En wat doet het voor je zwartwaardes? Op Gamer.nl wordt je haarfijn uitgelegd wat HDR nou precies inhoudt en waarom het een toegevoegde waarde is voor je games.

Lees dit artikel via deze link .

PC games getest in HDR
Uiteindelijk heb je pas echt iets aan een nieuwe techniek als er daadwerkelijk ook games speelbaar zijn die er gebruik van maken. Om erachter te komen wat de verschillen zijn, testte Gamer-redacteur Wilbert een aantal PC games op een Samsung HDR scherm en deelde zijn bevindingen.
Lees dit artikel via deze link .

Zeven tips om alles uit je HDR-scherm te halen
Mocht je nou al een HDR scherm hebben gehaald en er dan ook alles uit wilt slepen, kun je maar beter dit artikel op Gamer.nl lezen. In heldere tips wordt je verteld wat je kunt doen om het maximale uit je HDR scherm te halen.

Lees dit artikel via deze link .

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op verzoek – De leukste robots in games

Formule 1 op Zandvoort met Ziggo eBattle F1