in

Update: Mewtwo verschijnt binnenkort in Nederland voor Pokémon Go


Update: Niantic kondigt vandaag aan dat Mewtwo binnenkort zal verschijnen in gyms over de hele wereld. Mewtwo zal de komende weken verkrijgbaar zijn in Exclusive Raid Battles. Deze raids lijken op normale Raid Battles, behalve dat deze alleen op uitnodiging toegankelijk zijn.

Om een uitnodiging te krijgen voor een Exclusive Raid Battle, moeten spelers recentelijk succesvol een Raid Boss hebben verslagen bij de desbetreffende gym. Spelers die uitgenodigd zijn zullen van te voren berichten ontvangen waarin staat wanneer de raid zal plaatsvinden. Zo kunnen spelers zich voorbereiden en een strategie vormen met andere spelers.

Niantic geeft aan dat Mewtwo de eerste pokémon zal zijn die in Exclusive Raid Battles verschijnt, maar dat er snel meer legendarische pokémon zullen komen.

Tot slot zullen vanaf vandaag Articuno, Zapdos, Moltres en Lugia te vangen zijn tot en met 31 augustus.

Origineel bericht: Tijdens een evenement in Yokohama, Japan is Mewtwo verkrijgbaar in Pokémon Go.

Mewtwo is vandaag voor het eerst opgedoken in Pokémon Go. De legendarische Pokémon uit de eerste generatie is vandaag verkrijgbaar in Yokohama, Japan. De raids die Mewtwo bevatten, waarvan er drie zijn, zijn tien uur lang beschikbaar.

Ontwikkelaar Niantic heeft nog niets onthuld over of en wanneer Mewtwo in Europa zal verschijnen.

Vanaf vannacht is de legendarische Pokémon Zapdos niet meer te vangen in legendary raids. Bekijk hieronder de tweet van beroemde Pokémon Go-speler Mystic7.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Edgar Davids wint rechtszaak over League of Legends-skin

Enge objecten achter de schermen van Banjo-Tooie ontdekt