in

Update: Biomutant aangekondigd in officiële trailer


Update: Een aankondigingstrailer van de nieuwe game van THQ Nordic, BioMutant is vrijgegeven tijdens Gamescom. Bekijk hieronder de officiële aankondigingstrailer, exclusief van IGN.

Origineel bericht: In het Duitse tijdschrift GamesMarkt is de nieuwe game van THQ Nordic gelekt, genaamd BioMutant.

De pagina van het tijdschrift, waarop BioMutant gelekt is, is verspreid via een tweet van Tino Hahn die een foto van de lek bevat. De game zou deze week aangekondigd worden tijdens Gamescom 2017.

BioMutant is een open world actie-rpg en wordt omschreven als een “post-apocalyptisch kung-fu-fabel”. De hoofdpersonage is een vechter met een kat-achtig uiterlijk, die als sidekick een sprinkhaan heeft. De wereld zit vol met draakachtige wezens. Doordat mensen de hoofdpersonage van BioMutant vinden lijken op een vos en de wereld een prehistorische indruk wekt, wordt de game ook wel vergeleken met de Rare-game Dinosaur Planet. Dinosaur Planet werd geannuleerd, waarna de titel Star Fox Adventures uitkwam.

Volgens het tijdschrift GamesMarkt komt de game ergens in 2018 uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de tweet.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De 5 meest kickass vrouwelijke gamepersonages – Advertorial

Op verzoek – Bizarre Pokédex-beschrijvingen