in

Alles over Star Wars!: Wookiee Leaks, nieuws, toys, films, games


We zijn Star Wars-gek en je weet het! Daarom hebben we bijvoorbeeld ook Wookieeleaks in het leven geroepen. Maar er gebeurt richting de film zoveel rondom Star Wars dat we ook los van Wookiee Leaks dat op willen pikken. En natuurlijk is het ook leuk om af en toe vanuit het niets een leuke feature te plaatsen, of een achtergrondartikel, of zomaar een leuk filmpje.

Hier vind je dus alles over de films, zoals The Last Jedi, de nieuwe Han Solo-film en natuurlijk Episode IX, maar ook de games zoals Battlefont II, van alles over vette merchandising, cosplay, grote Star Wars-events, Comic Con, toys en vette Star Wars-kleding!
(updatedatum: 13-09-2017)

Star Wars: Episode IX uitgesteld naar 20 december 2019
Lucasfilm en Disney hebben gisteravond tussen alle Apple-heisa door aangekondigd dat Star Wars: Episode IX met zeven maanden uitgesteld is. Eerder dit jaar werd de releasedatum van de film gepland voor 24 mei 2019. Nu geven de producers aan de film toch te verzetten naar 20 december in hetzelfde jaar. Recent is trouwens ook aangekondigd dat J.J. Abrams de Star Wars-film regisseert.

J.J. Abrams gaat Star Wars: Episode IX regisseren
De kogel is door de kerk: J.J. Abrams zal Star Wars: Episode IX gaan regisseren. Er gingen eerst geruchten dat wellicht Ryan Johnson de regie in handen zou krijgen, maar het is toch Abrams geworden die natuurlijk al veel ervaring heeft met de franchise. Hij regisseerde Episode VII: The Force Awakens. Lees hier meer.

Wookiee Leaks: A Stars Wars News Update Extended Edition met Big 2

Afgelopen vrijdag knalden we keihard Episode 4 van Wookiee Leaks: A Star Wars News Update met Big 2 van The Opposites online. Maar hij is zo’n fan dat we ons nerdgesprek onmogelijk in één korte video konden stoppen,. Vandaag hebben we even deze Extended Edition gemaakt waarin Big 2 en Dennis ruim de tijd hebben om te leuteren over alles Star Wars: van de prequels tot toys en onder broeken.

Alles wat we tot nu toe over Star Wars: The Last Jedi weten
Dikke kans dat we nog tot oktober moeten wachten op een volledige trailer van Episode VIII: The Last Jedi, maar dat betekent niet dat we niet al best veel dingen weten over de nieuwe film. We hebben even wat feiten bij elkaar verzameld en gaan deze lijst zeker bijhouden tot de release van de film. Check het hele artikel hier!

De 5 tofste Star Wars-aankondigingen van Force Friday 2
Inmiddels zijn ze in Amerika aan het wakker worden en dus barst nu pas Force Friday 2 écht los. Maar dat wil niet betekenen dat grote fabrikanten al niet wat van hun toffe nieuwe merchandise hebben laten zien. We zetten er even vijf op een rijtje die op ons de meeste indruk hebben gemaakt.

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update – Meer Force Friday 2 en Chewie give-away
Eindelijk is het zover; het is Force Friday 2! Tijdens dit enorme evenement laten de grootste merchandisemakers ter wereld, zoals onder andere Hasbro en LEGO, hun nieuwste producten zien met betrekking tot de films, series en games. Natuurlijk zullen de echt vernieuwende producten gekoppeld zijn aan Star Wars – Episode VIII: The Last Jedi, dus kunnen we hoogstwaarschijnlijk ook aankondigingen verwachten van nieuwe personages, wezens en voertuigen.

Wookiee Leaks – A Star Wars News Update – Force Friday en Battlefront 2
Welkom bij de allereerste episode van Wookiee Leaks – A Star Wars News Update, een wekelijks online programma over alles wat met Star Wars te maken heeft! Want we zijn niet alleen fan van de films en games, maar zo’n beetje fan van alles en nog wat als het maar met de franchise te maken heeft. Dus waarom zouden we er geen leuk wekelijks programma van maken?!

Ruimtegevechten in Star Wars Battlefront 2 – Gameplay
Het is tijd om de ruimte op te zoeken dankzij deze nieuwe gameplay van de Starfighter Assault-modus voor Star Wars Battlefront 2.
De uitgebreide gameplay toont de modus waarin spelers deelnemen aan grootse ruimtegevechten uitgebreid. Onder andere diverse schepen uit de Star Wars-franchise komen voorbij. Tevens krijgen de helden en schurken in de game hun eigen iconische schepen, waar ook wat van te zien is in onderstaande gameplaybeelden. Star Wars Battlefront 2 is vanaf 17 november beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Reddit-gebruiker ontdekt zestien personages Star Wars Battlefront 2
Op Reddit heeft een gebruiker zestien personages ontdekt in de alpha-test Star Wars Battlefront 2. Gebruiker uninspired_zebra heeft een lijst opgesteld met personages en heeft deze geüpdatet met hun wapens en vaardigheden.De personages die terugkeren uit het eerste deel zijn: Luke, Leia, Han, Chewbacca, Darth Vader, Boba Fett, Lando, Emperor Palpatine en Bossk. Nieuw zijn Yoda, Darth Maul, General Grievous, Rey, Kylo Ren, Captain Phasma en Iden Versio.
Hoewel Captain Phasma eerder bevestigd werd als dlc, is het dlc-personage Finn niet aanwezig in de lijst. Het zou kunnen dat Phasma daarom is overgeheveld naar de hoofdgame. Lees hier de uitgebreide lijst met vaardigheden en wapen en bekijk hieronder de personages.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

LEGO preview – Ninjago, Dimensions, Worlds: dit toonde TT Games op Gamescom

Kom vrijdag 22 september een middagje gamen bij IG en test drie vette gamemonitoren