in

Xbox One X krijgt ‘de mooiste versie’ van Assassin’s Creed Origins


Director van Assassin’s Creed Origins Ashraf Ismail vertelt dat de Xbox One X-versie het mooist gaat worden.

Ismail legt uit dat het team zorgt dat alle versies van de verwachte Assassin’s Creed-game een mooie ervaring leveren. In een interview met We Write Things vertelt hij toch extra waarde in de Xbox One X-versie te zien: “Het is een genoegen geweest om aan de Scorpio te werken. Het was relatief gemakkelijk om onze game goed te laten draaien. Ik denk dat de versie op Xbox One X de allermooiste is, omdat hij met zulke hoge resolutie draait. We hebben simpelweg meer RAM om mee te spelen en er zijn gewoon meer mogelijkheden tot onze beschikking om ons creatieve werk te laten zien.”

Sommige fans twijfelen of de Xbox One X de mooiste weergave van het spel zal geven en verwachten dat de game er ongeveer hetzelfde uitziet op de PlayStation 4 Pro. Toch lijkt Ismail zeker van zijn zaak: “De ervaring zal gelijk zijn voor alle versies en we doen er alles aan de game er zo goed mogelijk uit te laten zien op elk platform. Dat gezegd hebbende is de Xbox One X-versie zonder twijfel de mooiste.” De mogelijkheid dat de pc-versie nog mooier dan de Xbox One X-versie kan zijn, wordt niet besproken.

Eerder kwam een gerucht naar buiten dat de Xbox One X-versie van Assassin’s Creed Origins met een 1080p/60fps-modus komt . Deze modus is nog niet officieel bevestigd door Ubisoft of Microsoft.
Assassin’s Creed Origins komt uit op 27 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Destiny 2 review – Revanche met vlag en wimpel

Nieuwe uitbreiding voor het Pokémon-kaartspel onthuld