in

Kom vrijdag 22 september een middagje gamen bij IG en test drie vette gamemonitoren


Heb jij een scherp oog voor detail? Dan is InsideGamer naarstig op zoek naar jou! Normaal gesproken zijn wij degenen die games en hardware recenseren, maar dit keer laten we jullie aan de slag gaan.

We zijn op zoek naar drie hardware geeks (geuzennaam!) die met ons op drie vette Samsung-monitoren willen komen gamen en dan in een blogje vertellen wat ze van de apparaten vonden. Lekker een middagje hangen en gamen dus hier op de redactie.

Niet alleen testen jullie de Samsung 27- and 32-inch CHG70’s, maar ook deze belachelijk grote (en vooral brede) Samsung CHG90 49″!

En je gaat ook niet met lege handen naar huis want we hebben vette goodybags voor de drie uitverkorenen. In de bag zit onder andere een Samsung Bluetooth-speaker. de game Atomega, een bioscoopbon t.w.v. 30 euro en een snoeppot met jellybeans (dat laatste is natuurlijk doorslaggevend).

Dus heb jij zin om op vrijdag 22 september om 14.00 bij ons een middag te komen gamen, stuur dan een mailtje naar redactie@insidegamer.nl onder vermelding van ‘monitortestmiddag‘. Tot vrijdag!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles over Star Wars!: Wookiee Leaks, nieuws, toys, films, games

Alle Nintendo SNES Classic Mini games in 2 minuten