in

Nieuwe uitbreiding voor het Pokémon-kaartspel onthuld


The Pokémon Company International heeft een Pokémon Trading Card Game-uitbreiding bekendgemaakt onder de naam Sun & Moon: Crimson Invasion.

De uitbreiding bevat meer dan 110 nieuwe kaarten, inclusief acht nieuwe donkerrood getinte GX-kaarten van de Ultra Beasts uit Pokémon Sun en Moon en drie full-art Supporter-kaarten.

Met Sun & Moon: Crimson Invasion komen tevens de pokémon Type: Null en Silvally voor het eerst in officiële kaartvorm en maken Pokémon-trainers Lusamine en Gladion hun debuut als Supporter-kaarten. Daarnaast verschijnen ook meer Alola-pokémon, zoals Alolan Exeggutor en Alolan Marowak.

Tot slot worden nog twee themadecks van zestig kaarten uitgebracht van deze uitbreiding, genaamd Destruction Fang en Clanging Thunder.

Om Sun & Moon: Crimson Invasion uit te proberen kunnen fans terecht bij proeftoernooien die worden gehouden op meerdere plekken in Nederland. Om de locaties en datums van deze evenementen in te zien kun je terecht op de website www.pokemon.co.uk/locator . Meer informatie over de nieuwe uitbreiding is te vinden op de officiële website . De uitbreiding lanceert op 3 november in Nederland.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Xbox One X krijgt ‘de mooiste versie’ van Assassin’s Creed Origins

Metroid: Samus Returns review – De essentie van de Metroid-franchise