in

Nintendo komt waarschijnlijk met Game Boy Classic Mini


Nintendo heeft patent aangevraagd op een concepttekening van de Game Boy. Hier is op te maken dat het bedrijf waarschijnlijk binnenkort komt met een Game Boy Classic Mini.

Het gaat hier niet om een geschreven tekst waaruit blijkt dat Nintendo een Classic Mini-versie van de handheld wil uitbrengen, maar een afbeelding. Deze verscheen op een Japans Twitter-account genaamd @trademark_bot, die zich specialiseert in het bijhouden van aanvragen voor Japanse handelsmerken.

Niet lang geleden kwam een afbeelding voorbij van wat wel erg veel weg heeft van de eerste uitgave van Nintendo’s Game Boy. Het zou niet vreemd zijn dat Nintendo interesse heeft in een Mini-versie van het apparaat, aangezien is gebleken uit de populariteit van de NES en SNES Classic Mini dat dit soort retroconsoles erg goed scoren bij consumenten. Zo is de Japanse SNES Mini als meer dan 360.000 keer verkocht binnen vier dagen en zijn maar liefst 2.6 miljoen exemplaren verscheept van de NES Classic Mini.

Wederom is dit een gerucht en is nog niets bevestigd door Nintendo. Ook zijn geen details bekend over hoe groot de eventuele Game Boy Classic Mini zou moeten zijn, welke games er op te spelen zouden zijn en of het apparaat van backlight voorzien wordt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Op verzoek – De slechtste wapens in games

Golf Story review (Switch) – IJzer 5 sterk