in

Wookiee Leaks: A Star Wars News Update: Heerlijke theorieën over de nieuwe trailer


Het is vrijwel onmogelijk dat je het gemist kan hebben, maar begin deze week kwam de nieuwe trailer van Star Wars Episode VIII: The Last Jedi uit. En over het algemeen waren vriend en vijanden compleet weggeblazen. En zoals altijd bij trailers gebeurt, wordt die frame voor frame uitgeplozen door hardcore Star Wars-fans.

En natuurlijk konden we het niet laten om dat ook in Wookiee Leaks te doen. Tjeerd van Power Unlimited, zelf ook een fervente mini-Sherlock, neemt samen met Dennis stap voor stap de laatste trailer door (leuk saillant detail, Tjeerd was best bewogen na het zien van de trailer).

Eerst trappen we echter even af met het feit dat we exclusief mogen aankondigen dat acteur Paul Kasey naar Echo Base Con in Utrecht komt. Hij speelde tot nu toe drie rollen in twee Star Wars-films. Zo nam hij de rol van de rebellenpiloot Ello Asty in Star Wars: The Force Awakens. Ook was hij te zien in Rogue One: A Star Wars Story als onder andere Edrio ‘Two Tubes’ en Admiral Raddus. Paul zal ook te zien zijn in Star Wars: The Last Jedi, maar welke rol(len) hij precies speelt is nog niet bekend. Echo Base Con vindt plaats in Kinepolis in Utrecht op 16 december.

Maar dan is het toch echt tijd voor een hele hoop fangeneuzel tussen Tjeerd en Dennis. Want gaat Luke nou wel of niet richting de Dark Side? En wie heeft nou die ‘untamed power’? Refereren ze aan Rey? Of toch wel aan Kylo? Of wordt alsnog Vader aangehaald? En waarom gaan Finn en Phasma met elkaar op de vuist?

Maar het grootste gissen blijft toch wel naar Supreme Leader Snoke. Wie is Snoke!? Er gaan talloze fantheorieen de ronde op het internet. Veel fans beweren dat Snoke ‘gewoon’ Darth Plagueis is, de Sith Lord die waarschijnlijk Darth Sidious (Palpatine) opleidde (en door hem werd vermoord in zijn slaap). Anderen gaan zelfs zo ver dat het Mace Windu kan zijn, omdat Jedi echt niet makkelijk dood te krijgen zijn met wat Force Lightning en een val vanuit een raam. Waarom Windu dan ineens Dark Side zou gaan, wordt dan even vergeten. Zelfs Jar-Jar = Snoke doet de ronde online. Oké dan.

Hoe dan ook: Tjeerd en Dennis gaan helemaal los met hun eigen theorieëen en enkele die online ontzettend populair zijn bij fans. Maar het liefst zien we ook welke dingen jullie hebben ontdekt in de trailer en welke theorieën jullie zelf hebben over de film. Laat het ons weten in de comments!
Oh en mocht je hem écht nog niet gezien hebben: nog één keer de laatste The Last Jedi-trailer.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rayman-bedenker ziet nieuwe 3D-platformer wel zitten

Middle-Earth: Shadow of War review – Stapt over zijn eigen schaduw heen