in

5 uitstekende mods waardoor je meteen weer zin krijgt in GTA V


Het aantal vette mods voor GTA 5 op pc is bijna niet meer te tellen. En nog altijd komen er meer bij. Hoewel Rockstar in eerste instantie de modtoolkit OpenIV in juni sloot, was er zoveel ophef dat ze het nog geen week later weer activeerden. En goddank daarvoor, want we hebben er heel vette, grappige, indrukwekkende en absurd mooie versies van GTA 5 aan overgehouden. Wij hebben even 5 van de coolste voor je op een rij gezet. Mooi excuus om de game weer een keer aan te slingeren.

Imperial Star Destroyers
Hoe vet is het dat je dankzij deze mod de Imperial Star Destroyers over Los Santos kunt laten vliegen. Dankzij deze mod wordt de blimp vervangen door het ruimteschip en zweeft dus angstaanjagend boven de stad. Het enorme ding verder niet zo bar veel, maar het zorgt wel voor een lekker Star Wars-sfeertje. De mod is hier te downloaden.

GTA 5 in Ultra Realism

Dankzij deze mod genaamd ‘Make Visuals Great Again’ wordt de ambiance van het licht, regen, voertuigen, schaduwen, voertuigen en personen véél realistischer. Check vooral de trailer hieronder in 4K (als je scherm dat ondersteunt), want het is echt verbluffend mooi en gedetailleerd. De graphics mods vind je hier.

Overigens is er ook nog deze graphics mod, die evenzo indrukwekkend is, maar waar je wel een flinke game-pc voor dient te hebben, gokken we.

Meteorenregen
De meteorenregen mod voegt niet veel zinnigs toe, laten we dat voorop stellen. Maar godallemachtig wat is het heerlijk krankzinnig. Het is een simpel gegeven: er vallen contant overal meteorieten uit de lucht (die nog aardig realistisch zijn ook). Met andere woorden, alles wordt getrashed. Vliegtuigen worden met de grond gelijk gemaakt, vliegtuigen komen uit de lucht crashen. En stiekem is het enorm vermakelijk om in iedereen in paniek rond te zien rennen en maar vrij snel weer opgeblazen te zien worden. Hier is de mod te vinden.

Pedestrian Riot
Het is een feit dat we ons gedragen als complete aso’s en gangsters als we GTA V spelen (er zullen vast uitzonderingen zijn). Maar wat als élke NPC in de game zich net zo zou gedragen als wijzelf? Dan wordt het complete chaos, zoals je kan zien dankzij de Pedestrian Riot-mod. En het moge duidelijk zijn: het is dan ieder voor zich in Los Santos.

Superhelden
Oké dit zijn eigenlijk drie verschillende mod-tips in één, want het is ontzettend vet om ook als Hulk en Ghostrider in de game rond te stampen als groen monster of rond te cruisen met je fikkende schedelkop. Maar het is vooral de Iron Man-mod die het vetste is om te spelen. Je krijgt een keur aan Iron Mans krachten, zoals vliegen, superspierkracht, schieten van blaster beams en de mogelijkheid om met verschillende pakken (Machs) te spelen. Dus zeker voor de superhelden/Marvel-fans een absolute must-try. De mod is hier te downloaden.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datum opnames Detective Pikachu-film bekend

South Park: The Fractured but Whole review – Schopt kont, vooral voor de fans