in

Geen Pokémon-titels meer voor 3DS na Pokémon Ultra Sun en Moon


Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zullen volgens Game Freak de laatste Pokémon-games zijn van de hoofdreeks voor Nintendo 3DS.

De ontwikkelaar vertelt dat ze met de aankomende Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon de grenzen van de Nintendo 3DS bereikt hebben. De verhaallijn van deze games zijn twee keer zo lang als die van de voorlopers, waarbij ook nog eens veel extra content toegevoegd is.

Dat betekent niet dat er geen spin-off titels zouden kunnen verschijnen voor de handheld, maar dat de aankomende Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon de laatste games uit de hoofdreeks zullen zijn op Nintendo 3DS.

Het betekent uiteraard niet het einde van de Pokémon-franchise, die gewoon op Nintendo Switch wordt doorgezet. In een interview met InsideGamer vertelt Shigeru Ohmori, de regisseur van vele Pokémon-games, dat de Pokémon-wereld niet zo maar verdwijnt:

“Alola is nu onderdeel van de wereld en dat zal zo blijven. Geruchten over de Switch zijn er altijd, maar we willen dat spelers eerst Ultra Sun en Ultra Moon spelen en dan geduldig wachten op de Switch-game. We kunnen wel een grote onthulling doen: er zullen pokémon zijn en je kunt ze vangen met pokéballs!”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Evil Within 2 review – Moeizame flirt met open wereld

Speel dit weekend gratis Civilization 3