in

Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 oktober


Vandaag zijn er drie grote knallers uitgebracht: Super Mario Odyssey, Wolfenstein 2: The New Colossus en Assassin’s Creed Origins. Met deze toppers hebben we natuurlijk genoeg te doen, maar dat betekent niet dat halloween aan ons voorbij gaat; Het tweede seizoen van Stranger Things is ook nog eens uitgebracht en daarnaast is dit de perfecte tijd om horrorgames te spelen. Misschien maar goed ook dat we dit weekend een extra uurtjes krijgen om ons te kunnen verdiepen in alle releasegekte van eind oktober. Wat wij gaan spelen lees je hieronder alles over. Wat ga jij doen dit weekend? Laat het weten in de comments en alvast een fijn weekend!

Eline Oosterloo
IK HEB EINDELIJK EEN NINTENDO SWITCH!! En dat mag wel gezegd worden, want ik heb er zin in! Dit weekend ga ik zeker wat Super Mario Odyssey spelen op mijn gloednieuwe apparaatje. Helaas heb ik hier echter alleen maar zaterdag voor, want de rest van het weekend zit ik met een klein halloweengroepje Project Zero 2: Crimson Butterfly, Amnesia en Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth te spelen. Wat, zei ik helaas? Hierheb ik ook zin in! En als we aan het eten zijn pauzeren we wellicht kort om een aflevering van Stranger Things te kijken. Was het weekend maar wat langer…

Thijs Barnhard
Het is dat er andere verplichtingen in de weg zitten, maar het liefst zou ik het hele weekend in het teken laten staan van Wolfenstein II: The New Colossus. Omdat ik Super Mario Odyssey al heb uitgespeeld kan ik mij helemaal richten op deze compleet andere titel. Als groot fan van The New Order ben ik heel erg benieuwd welke wilde richtingen dit vervolg precies inslaat. Tussen het Nazis overhoop knallen heb ik waarschijnlijk weinig tijd voor andere games!

Dennis Mons
Ik heb het geluk dat ik de review/buyers guide van de Xbox One X kan doen, dus ik heb een trits aan games die ik dit weekend kan spelen. Maar zonder enige twijfel gaan de meeste uren zitten in Assassin’s Creed Origins. Hoewel er zeker ‘mindere’ delen zijn geweest in de reeks ben ik van begin af aan liefhebber van de serie. Zelfs de eerste game heb ik met plezier gespeeld. De game kreeg in het lange epos van Lars een 8,5 dus ik weet zeker dat ook ik ervan ga genieten.

Martin Verschoor
Ik ga eerst Super Mario Odyssey uitspelen, want ik ben bijna bij het einde en daarna gooi ik meteen Wolfenstein 2 in de gleuf van m’n PlayStation. Heb al een beetje mogen pielen op E3 en ik vond ‘m daar zo lekker spelen. Daar zijn ze bij Bethesda echt heel erg goed in: soepel spelende shooters maken. De recensies zijn positief, dus kom maar op!

Jules Schlicher
Ik heb dit weekend weer eens minder te doen, dus kan ik naast het lezen van een stuk of zeven manuscripten en wat redigeerwerk weer ontspannen met mijn Xbox. Het is alweer een jaar sinds ik ‘m voor het laatst heb gespeeld, maar ik denk dat ik weer eens begin aan Deus Ex Mankind Divided. Die sfeer is me altijd bijgebleven, en hopelijk vind ik genoeg tijd om ‘m dit jaar wel uit te spelen. Of ik ga naar Blade Runner.

Wes Rijckaert
Als ik geluk heb ligt er thuis op de deurmat een zekere loodgieter op me te wachten. Voordat ik de reviews zag kon ik al niet wachten en die hype is sindsdien alleen maar toegenomen. Kan. Niet. Wachten! Stel ik heb pech (daar ga ik niet vanuit) en mijn bestelling komt te laat binnen, dan ga ik op de bank liggen huilen. Of South Park verder spelen. Ligt een beetje aan mijn stemming. Heb in ieder geval nog even te gaan, want ben nu pas voor het eerst bezig met The Stick of Truth. Zodra die uitgespeeld is ga ik beginnen met het tweede deel. Wat het ook wordt, een leuk vooruitzicht is gegarandeerd!

Lars Cornelis
Ik was laatst begonnen aan The Witcher 3 (ja, twee jaar te laat, I know) maar toen kwamen o.a Shadow of War en Assassin’s Creed: Origins even tussendoor. Misschien dat ik dit weekend dus eindelijk weer terugkeer naar The Witcher 3. Ik ben echter ook behoorlijk verliefd geworden op Egypte en ik sluit dus niet uit dat Geralt opnieuw rustig moet wachten, terwijl ik tombes verken of in een gladiatorarena ga knokken. Sorry, Geralt…

Lucas May
Erg origineel gaat het van mijn kant niet worden. Net als vele anderen staat mijn weekend in het teken van Super Mario Odyssey. Tussendoor ga ik ook met een verse Xbox One X pielen. Ik zit al een paar uur in Assassin’s Creed Origins op de PS4 en zal de eerste paar missies nog een keertje moeten doen in de Xbox-versie. Natuurlijk moet ik wel even zien of ‘de krachtigste console ooit’ nou echt voor een groot verschil gaat zorgen. Goed weekend!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Play of the Week – We gaan touwtjespringen in Super Mario Odyssey

Customize je wagen in de garage in Need for Speed Payback – Gameplay