in

Pokémon Ultra Sun en Moon introduceren Team Rainbow Rocket


In een nieuwe trailer van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon zijn nieuwe details vrijgegeven over de game.

Het eerste wat opvalt aan de trailer is de muziek, die herziene soundtracks gebruikt uit de eerste Pokémon-games. Daarnaast zien we Team Rainbow Rocket, met Giovianni en zijn Mewtwo.

Giovanni staat bekend als de leider van Team Rocket, de slechteriken uit Pokémon Blue, Red en Yellow. Hoewel hij in de Pokémon-games geen Mewtwo in zijn bezit had, was dat wel zo in de Pokémon-serie en in de eerste film. Waarschijnlijk gaat het hier dus om een aangepaste versie van de bekende Team Rocket.

Daarnaast zien we ook leden van de slechteriken uit andere generatie Pokémon-games, zoals Team Aqua en Magma. Niet alleen maken personages uit de vorige generaties hun opkomst, maar ook legendarische pokémon, waarvan sommige exclusief zijn voor Ultra Sun of Ultra Moon:

Ultra Sun: Ho-Oh, Raikou, Groudon, Latios, Dialga, Heatran, Reshiram, Tornadus, Xerneas.
Ultra Moon: Lugia, Entei, Kyogre, Latias, Palkia, Regigigas, Zekrom, Thundurus, Yveltal

Andere wezens zijn in beide games verkrijgbaar: Mewtwo, Zapdos, Moltres, Articuno, Suicune, Rayquaza, Landorus, Kyurem en Regice. Opvallend is dat Celebi en Mew niet te zien zijn in deze video, ook al zijn deze wel bekende, legendarische pokémon. Verder zijn geen nieuwe pokémon aangekondigd.

Tot sluit kunnen spelers in Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon Totem-stickers verzamelen in heel Alola, waardoor je pokémon er in het gevecht net zo groot uit kunnen zien als Totem-pokémon.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen op 17 november voor Nintendo 3DS.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Call of Duty: WW2 – Alle essentiële informatie op een rij

Ho-oh en Celebi waarschijnlijk binnenkort naar Pokémon Go