in

Sonic Adventure 1 en 2 krijgen eigen soundtrack-vinyl


De soundtracks van Sonic Adventure 1 en 2 komen binnenkort uit op lp.

Platenmaatschappij Brave Wave heeft aangekondigd deze platen in samenwerking met Sega uit te brengen. Beide Sonic-games krijgen twee lp’s, waarvan de hoezen in thematisch correcte kleuren worden gebracht; Sonic Adventure krijgt een blauwe hoes en Sonic Adventure 2 een rode.

De soundtracks krijgen speciale remaster-versies en zijn uitgekozen door de hoofdcomponist van Sonic Adventure, Jun Senoue. De lp’s komen tevens met een boekje, waarin een interview te lezen is met deze man en Takashi Iizuka, director van de games.

Sonic Adventure kwam in eerste instantie uit voor Dreamcast in 1998 en was de eerste echte 3D-titel van de Sonic-franchise. Later kwam de game ook uit voor Nintendo GameCube, pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Sonic Adventure 2 verscheen op dezelfde platformen in 2001.

Eerder dit jaar kwam ook een blauwe plaat uit van Sonic-Mania. Welke nummers precies op de lp’s van Sonic Adventure 1 & 2 komen, staat aangegeven op de officiële website van Brave Wave. Hieronder is Pleasure Castle uit Sonic Adventure te beluisteren.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oude Flash-games van Nintendo weer speelbaar door fan

Call of Duty: WW2 krijgt vanaf 14 november microtransacties