in

Half miljard omzet voor Call of Duty: WW2 tijdens openingsweekend


Call of Duty: WW2 heeft in de eerste drie dagen na de release een omzet van meer dan 500 miljoen dollar gemaakt volgens schattingen van uitgever Activision.

Binnen de eerste drie dagen na de release van Call of Duty: WW2 heeft Activision, na schattingen, een omzet van meer dan 500 miljoen dollar (ongeveer 431 miljoen euro) gedraaid. Dit is bijvoorbeeld meer dan Thor: Ragnarok en Wonder Woman bij elkaar.

“Call of Duty: WWII keert terug naar de roots van de franchise en dat pakt geweldig uit, met tijdens het openingsweekend twee keer zoveel verkochte exemplaren als vorig jaar, en het ‘day one’-record voor volledige game-downloads op PlayStation 4.”

“We blijven de community absoluut ondersteunen met verdere verbeteringen en nieuwe content. We hebben onze spelers uitgedaagd hun squads weer bij elkaar te brengen, en aan die oproep hebben ze gehoor gegeven, met het hoogste aantal spelers dat we ooit zagen op de huidige generatie consoles en pc.” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision.

Ook heeft Call of Duty: WW2 het record van bestverkochte game op PlayStation 4 verbroken. Dit gebaseerd op de exemplaren die op de releasedag verkocht zijn. De totale verkoop van exemplaren bij de lancering is ten opzichte van vorig jaar verdubbeld.

Call of Duty: WW2 kwam 3 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lego-fan bouwt World of Warcraft-kasteel met 55.000 blokjes

Uitbreiding voor Total War: Rome 2 voegt campagne toe