in

Toegewijde servers Call of Duty: WW2 offline voor update


De toegewijde servers van Call of Duty: WW2 zijn offline om de online service van de game te verbeteren met een update.

Toen Call of Duty: WW2 op 3 november lanceerde gingen de servers vrijwel direct offline door serverproblemen . Ook al zijn de servers nu online, melden veel spelers nog last te hebben van connectieproblemen op PlayStation 4 en Xbox One.

Sledgehammer heeft nu de toegewijde servers offline gehaald om hieraan te kunnen werken. Daarbij meldt het bedrijf dat de multiplayer nu op P2P-servers draait, maar dat “het terugbrengen van dedicated servers de hoogste prioriteit is”. Met deze Peer to Peer-servers komen veel kwaaltjes kijken die de stabiliteit van online gameplay-ervaring in de weg zitten, zoals Host Migration.

Ook is nu het Headquarters-gebied alleen solo te bezoeken. Spelers kunnen nog wel vrienden uitnodigen. Ook deze tijdelijke beperking wordt na het succesvol verhelpen van de serverproblemen opgeheven.

Wanneer de toegewijde servers weer online gaan is nog niet bekend, maar Sledgehammer belooft de community op de hoogte te houden via sociale media zoals Twitter en de officiële website.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor je verlanglijstje: de mooiste collector’s editions van het jaar

Wat is Project Octopath Traveler? | Nintendo Switch