in

Hunter Attack Chopper en Black Friday-kortingen in GTA Online


Rockstar heeft een nieuwe update uitgebracht voor GTA Online met daarin onder andere de nieuwe FH-1 Hunter Attack Chopper.

Via de Newswire van Social Club heeft Rockstar laten weten dat er een nieuw deel van de Smuggler’s Run Update is uitgebracht voor GTA 5 Online.
De nieuwe update brengt een aantal nieuwe dingen naar de game, waaronder een nieuwe gevechtshelikopter genaamd de FH-1 Hunter. De helikopter kan raketten en kogels afvuren en is voor 4.123.000 GTA$ te koop bij Warstock Cache and Carry. Tijdelijk is de Hunter afgeprijsd tot 3.100.000 GTA$.

Tussen vandaag en 27 november zijn er allerlei evenementen in GTA Online. Zo krijgen spelers wanneer ze inloggen gratis het White Jock Cranley Jumpsuit. Hiernaast heeft Rockstar zestien nieuwe Transform Races toegevoegd. Dit zijn races waarbij er de voertuigen bij sommige checkpoint veranderen, zo kan het gebeuren dat spelers in één race over het land, de zee en in de lucht racen. Bij alle Transform Races is tijdelijk dubbele RP- en GTA$ ter verdienen.

De nieuwe Transform Races zijn via de Newswire van Social Club te vinden. Door op de links te klikken zijn de races te bookmarken.

Op verschillende auto’s en onderdelen heeft Rockstar 25% korting gegeven vanwege Black Friday. Het gaat om de Progen Tyrus (Super), Dewbauchee Rapid GT (Sports), Engine- en Handling Upgrades, Brakes, Transmission, Turbo, Suspension en Spoilers.

Tot slot heeft Rockstar het nieuwe Premium Race- en Time Trial-programma bekendgemaakt. Het gaat om de Premium Special Vehicle Race – ‘Redneck’, die met de Rocket Voltic gereden moet worden, en de Time Trial – ‘End To End’. Alleen de spelers die tijdens deze races in de top drie eindigen verdienen GTA$ en driedubbele RP.

Vorige week kwam Rockstar ook al met de Coil Cyclone. Een elektrische supercar, gebaseerd op de Tesla.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belgische Minister van Justitie wil lootboxes in Europa afschaffen

Pokémon Nuzlocke – Van ongedierte naar beste vriend