in

Zichtbaarheid vrouwelijke geslachtsdelen aangepast in PUBG


De geaccentueerde geslachtsdelen van vrouwelijke models in PUBG zijn aangepast.

Brendan ‘PlayerUnknown’ Greene heeft gehoor gegeven aan commentaar rondom de vrouwelijke models in PlayerUnknown’s Battlegrounds. De models bevatten lijnen waardoor de vrouwelijke geslachtsdelen erg zichtbaar waren. Greene heeft nu laten weten de models aan te passen:

“Toen we er keken na wat commentaar op het internet, bleek dat dit inderdaad het geval is. Het gedeelte kwam als onderdeel van een model van een outsourcer toen we het project opstartten. Het bestand heeft al twee jaar geen update gehad. We zullen snel een patch doorvoeren die dit verhelpt. Excuses voor diegenen die hierdoor gekwetst zijn!”

Reacties gingen vooral over hey feit dat het een onnodig deel van PUBG is en dat het vreemd is dat mannelijke geslachtsdelen niet zo sterk benadrukt zijn. Ook al waren de reacties op dit aspect van de game op Twitter en Resetera niet extreem, toch was het voor het PUBG-team een makkelijke beslissing om dat deel van het model te veranderen.

Wel is uiteraard veel kritiek gekomen op het feit dat het veranderd is. Sommige PUBG-spelers op Reddit vinden de ophef maar onzin.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is vandaag uitgebracht voor Xbox One. De pc-versie van de game heeft vooralsnog Early Access niet verlaten.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De hoogte- en dieptepunten van 2017 volgens IG-redacteur Eline Oosterloo

Het is bijna 2018! Tien films om naar uit te kijken