in

Fortnite: Battle Royale krijgt kerstupdate


Epic Games viert de kerst met een nieuwe update voor Fortnite. De ontwikkelaar voegt met een kerstupdate onder andere nieuwe wapens toe aan het spel.

De 1.11-update brengt de Battle Royale-modus helemaal in de kerstsfeer. Om te beginnen heeft Epic Games bijvoorbeeld de ‘Battle Bus’, waar spelers mee naar de map gebracht worden, omgetoverd tot een kerstcadeau. De bus is versierd met kerstlampjes en de luchtballon is vervangen door een grote kerstman. Op de map kunnen spelers bij speciale kerstbomen minimaal twee kisten vinden met loot en zijn de Supply Drops verandert in kerstpakketten.

Ook voegt de kerst-update nieuwe items toe aan Battle Royale. Zo kunnen spelers nieuwe outfits voor personages aanschaffen, zijn de bosjes, waar spelers in kunnen veranderen, versierd met kerstlampjes en is er een heus sneeuwballenkanon toegevoegd. Hierbij zijn de granaten veranderd in sneeuwballen die dezelfde hoeveelheid schade doen.

Verder brengt de 1.11-update vier nieuwe Heroes naar de coöperatieve modus ‘Save The World’. Er kan nu gespeeld worden als Sarah Claus, een Alchemist, Blitzen BASE Kyle, een Warden, Snow Stalker Jonesy, een Demolisher en Fragment Flurry Jess, een Reclaimer. Er zijn tevens twaalf nieuwe wapens beschikbaar, waaronder snipers.

Vorige week bracht Epic Games nog een tijdelijke 50v50-modus naar Fortnite: Battle Royale. In deze Last Team Standing-modus nemen twee teams van vijftig spelers het tegen elkaar op totdat de tegenstander volledig is uitgeschakeld.

De 1.11-update is nu beschikbaar voor Fortnite op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – The Champions’ Ballad review – Laatste Link

Red Dead Redemption 2-wapen aan GTA Online toegevoegd