in

Muis- en toetsenbord-ondersteuning voor Xbox One gelekt


Het is zeer waarschijnlijk dat Xbox One binnenkort muis- en toetsenbord-ondersteuning krijgt.

Op de Poolse Microsoft-website heeft een medewerker waarschijnlijk net iets te vroeg op de publiceerknop gedrukt. Er verscheen namelijk een artikel waarin de komst van muis- en toetsenbord-ondersteuning werd aangekondigd:

“Sommige spelers spelen liever met een controller in handen. Anderen hechten echter waarde aan de precisie die een muis te bieden heeft. Ook zijn er gamers die het ondenkbaar vinden zonder een toetsenbord te spelen. Nu kunnen Xbox One-gebruikers (inclusief Xbox One S en Xbox One X) zelf kiezen welk van deze accessoires zij willen gebruiken. PC Master Race? Dankzij de nieuwe toetsenbord-ondersteuning kunnen we het nu hebben over Xbox Master Race!”

Aangezien het artikel nu van de website is gehaald en het hier gaat om een foutje, kan niet met zekerheid gezegd worden dat de ondersteuning ook daadwerkelijk wordt aangekondigd. Wel maakt dit incident de komst hiervan naar Xbox One erg waarschijnlijk. Bovendien liet Phil Spencer in juni weten dat muis en toetsenbord binnen enkele maanden te gebruiken zouden zijn op Xbox One.

In oktober verscheen Hori’s Tactical Assault Commander Pro One, een keyboard- en muiscontroller voor Xbox One die officieel gelicenseerd is door Microsoft.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

De Bioscoopstoel #47 – The Disaster Artist, Vikings, Annihilation en Disney koopt Fox

Dit zijn de nieuwe maps in de aankomende Call of Duty: WW2-dlc