in

Update: Sneeuw in GTA 5 Online


Update: De eerste sneeuwbuien zijn gevallen in de online-modus van Grand Theft Auto 5. Het mooie aan de sneeuw is dat deze erg gedetailleerd is en, net zoals in het echt, ook voor erg veel gladheid kan zorgen. Er kan daardoor mooi gedrift worden door de straten van Los Santos. Ook kunnen spelers weer de speciale feature gebruiken om sneeuwbalgevechten te houden.

Origineel bericht: GTA 5-spelers kunnen tijdens de vakantie weer volop genieten van de kerstsfeer. Ook dit jaar heeft Rockstar Games namelijk de ‘Festive Surprise’-kerstupdate uitgebracht voor GTA 5 Online.

Dankzij de update kunnen spelers door in te loggen gratis Kerst-content krijgen. Ook zijn er kerstbomen te vinden in Los Santos en in de gebouwen die spelers bezitten. Vorig jaar gaf Rockstar extra geld of speciale kledingstukken cadeau aan de spelers.

In de kledingwinkels kunnen spelers gratis kerstkleding aanschaffen, zoals speciale Masks, Costumes, Bodysuits, Tops, Pants, Scarfs, Hats en Elf Shoes. Ook wordt er weer sneeuw verwacht in GTA Online. Wanneer die sneeuw precies komt is nog niet bekend. Wel weten we dat spelers weer de kans krijgen de speciale feature te gebruiken om sneeuwbalgevechten te houden.

Gelijktijdig met de Festive Surprise brengt Rockstar, als onderdeel van de wekelijkse updates van de Doomsday Heist, een nieuwe Adversary Mode en voertuig naar het spel. In de nieuwe Adversary Mode genaamd ‘Occupy’ kunnen twee teams het in zeven verschillende maps tegen elkaar opnemen. Tot 8 januari 2018 krijgen spelers dubbele GTA$ & RP. Het nieuwe voertuig dat is toegevoegd is de ‘Übermacht Sentinel Classic’, die nu te verkrijgen is voor 650.000 dollar via de Southern San Andreas Super Autos-website.

Tot en met 25 december kunnen spelers extra geld verdienen met het spelen van de Stunt Race ‘H200’ en het voltooien van de Time Trail ‘Sawmill’. De week daarop zijn ‘Double Loop’ en ‘Cypress Flats’ aan de beurt. Verder krijgen spelers 30% korting op het Arcadius Business Center en Fort Zancudo Hangar 3499 en de voertuigen Pegassi Zentorno, Armored Karin Kuruma, Yachts, Nagasaki Buzzard en de HVY Insurgent.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ark: Survival Evolved naar Windows 10 als Play Anywhere-titel

PlayerUnknown’s Battlegrounds pc review – Winner, winner, chicken dinner