in

IG GOTY Battle 2017 Winnaar – The Legend of Zelda: Breath of the Wild


Om 0:00 uur middernacht kwam niet alleen het jaar 2017 ten einde, maar ook onze GOTY Battle 2017. Na veel games die tegen elkaar streden, stemmen van de bezoekers en discussies hebben we eindelijk een winnaar: The Legend of Zelda Breath of the Wild is de beste game van het jaar volgens de InsideGamer-community.

Met 70 tegen 30 procent heeft Breath of the Wild gewonnen van Super Mario Odyssey, twee waanzinnig goede games voor de nog geen jaar oude Nintendo Switch. Het was een lastige keuze, voor sommige members zelfs te lastig om te kunnen kiezen. Beide titels hebben de serie vooruitgeholpen, maar uiteindelijk heeft de waanzinnige vrijheid van Zelda de meeste harten veroverd. Simon noemde de game in zijn recensie bij release “weids, wonderlijk en waanzinnig”, en tot op de dag van vandaag is dat nog steeds waar.

Tot slot willen we iedereen bedanken voor het stemmen en discussiëren onder de battles. Laat vooral nog even weten of je het eens bent met de winnaar, of dat er een totaal andere game had moeten staan. Dat 2018 maar net zo’n mooi jaar mag worden!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De hoogte- en dieptepunten van 2017 volgens IG-redacteur Martin Verschoor

Skyrim VR review – Bewijst een hoop