in

Dragon Ball FighterZ – Wie zijn de acht dlc-personages?


Na de aankondiging van Beerus, Hit en Goku Black vorige maand en de aankomende releasedatum van 26 januari begint het dlc-plan voor Dragon Ball FighterZ langzaam vorm te krijgen. Uitgever Bandai Namco heeft zelfs al aangegeven dat er acht dlc-personages verschijnen. Wie dat zijn weten we nog niet, maar tot die tijd kunnen we speculeren en dromen. Dromen over onze favorieten.

1. Broly
Ondanks dat Broly nooit in de serie is verschenen, heeft deze gigantische Saiyan wel een flink aantal fans opgebouwd door de jaren heen. Deze legendarische Super Saiyan zou een perfecte aanvulling zijn. Niet alleen omdat flink wat fans dan gerust zijn, maar ook om zijn formaat en brute kracht. FighterZ heeft namelijk een niet al te breed scala aan ‘grote’ vechters, waardoor de imposante Broly eigenlijk niet kan achterblijven.

2. Super Buu
Nog een vorm van Buu? Jazeker! Super Buu zou een rol kunnen vervullen in FigherZ die nu nog niet is ingevuld: een personage dat wisselt van houding. Veel vechtgames hebben dit soort personages waarmee je met een simpele druk op de knop het personage verandert en zijn gehele moveset anders wordt. In dit geval zien we Buu – net als in de serie – graag in de vorm van Gotenks, Gohan en Piccolo. Drie personages in één en tegelijkertijd een uniek personage op gameplaygebied.

3. Android 19 en 20
Of het nu Android 19 of 20 wordt maakt ons niet zo gek veel uit. Het mag ook een hybride zijn zoals bij 17 en 18, waardoor je beide personages tegelijkertijd op het scherm hebt. Ons gaat het met name om de vaardigheid die ze hebben: het absorberen van Ki. Deze twee personages behoren tot de weinige in de serie die dit kunnen. En juist in Dragon Ball FighterZ is het gebruik van Ki erg belangrijk. De perfecte reden om deze Androids toe te voegen en wederom iets unieks te brengen.

4. Vegito
Het moment dat Goku en Vegeta fuseerden, kunnen we ons nog goed voor de geest halen. Als klein kind gingen we door het dolle en vonden we het fantastisch om te zien. Het personage mag wat dat betreft dan ook niet ontbreken in de game. Niet alleen omdat het een enorm tof personage is, maar ook vanwege het arrogante karakter waar Vegito om bekend staat. Dit resulteert in een roekeloze vechtstijl, waarbij geen enkel gevoel voor eigen gevaar heerst. Daarnaast zou zijn energiezwaard een toffe aanvulling zijn op de vele handgevechten.

5. Jiren
Op dit moment is Jiren een van de sterkere personages in de serie. We hebben nog niet extreem veel gezien van Jiren op moment van schrijven, maar dat hij niet mag ontbreken is hopelijk voor iedereen duidelijk. Wat ons betreft de perfecte kandidaat voor aanstaande downloadbare content, zeker op het moment dat we meer van hem hebben gezien in de serie. Nu nog hopen dat hij naast enorm sterk ook andere toffe features heeft.

6. Uub
De reïncarnatie van Kid Buu zien we eigenlijk pas aan het einde van Dragon Ball Z. Zodoende is Uub ook nog niet voorbijgekomen in DB Super en dus niet erg bekend bij het grote publiek. Op het eerste oog is het misschien niet het beste personage om toe te voegen, maar het feit dat hij net zo sterk is als Kid Buu zegt genoeg. In Dragonball GT (ja, we noemen de serie toch even) zien we Uub als volwassen vechter en is hij een van de sterkere personages. Een vechter getraind door Goku met de kenmerken van Kid Buu: dat klinkt als een match made in heaven!

7. Dabura (eventueel met Babidi)
Alleen al als koning van de onderwereld verdient Dabura een plekje in de game. Tel daar zijn kracht om mensen te verstenen bij op en je krabt je achter je hoofd waarom Dabura niet nu al in de game zit. Om het vanuit het oogpunt van gameplay nog leuker te maken is de combinatie met Babidi interessant. Hij zou zijn magie kunnen gebruiken om tegenstanders aan te vallen of om Dabura juist te versterken. Genoeg mogelijkheden dus.

8. Caulifla en Kale (Kefla)
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn er dan vrouwelijke Super Saiyans in de serie te vinden. Caulifla en Kale zouden net als 17 en 18 samen kunnen vechten om het de rest zo moeilijk mogelijk te maken. Ook zien we beide dames graag transformeren. Niet naar Super Saiyan, maar juist naar Kefla, de fusie tussen Caulifla en Kale. We kunnen niet wachten om de mannelijke Saiyans een lesje te leren met deze stoere dames.

En dat is ons lijstje. Ben je het er mee eens? Had jij liever de komische Mr. Satan gezien of kan je niet wachten tot Bardock onthuld wordt? Welke personages zou jij graag willen zien? Laat het ons weten in de reacties!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alfred de Grote ten strijde in Total War: Thrones of Britannia – Trailer

Voeg filters aan pc-games toe met Geforce Experience