in

Dark Souls Trilogy Box aangekondigd voor PS4


Dark Souls Remastered komt op 25 mei naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Ook is een Trilogy Box aangekondigd.

Op PlayStation.blog geeft Sony een trailer vrij voor Dark Souls Remastered. Hierin belooft het bedrijf dat de game een framerate van 60fps krijgt. De PS4-, Xbox One-, Switch- en pc-versies krijgen een visuele upgrade gebaseerd op Dark Souls 3. Verder krijgt, volgens de bronnen, de multiplayer van Dark Souls een upgrade. Hierdoor kunnen spelers met zijn zessen tegelijk samen spelen.

Dark Souls Remastered komt op 25 mei uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Daarbij verschijnt ook een Dark Souls Trilogy Box voor PS4 (niet aangekondigd voor Xbox One of pc). Deze set bevat alle drie de Dark Souls-games: Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades Edition. Daarnaast bevat deze verzameling nog een statue van 34cm breed en 19 cm hoog, een aantal Dark souls-encyclopedieën en zes muziek-cd’s met de originele soundtracks van de games. De releasedatum is 24 mei in Japan . Het is nog niet duidelijk wanneer deze in Europa moet verschijnen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niantic stopt ondersteuning Pokémon Go voor iPhone 5

Pc-games streamen met Rainway – Een revolutie voor handhelds?