in

Alle patchnotes voor map-update Fortnite: Battle Royale


Epic Games heeft de volledige patchnotes van de map-update in Fortnite: Battle Royale uitgebracht. Naast de geüpdatete map brengt de 2.2.0-update ook een aantal andere dingen met zich mee.

Om te beginnen brengt Epic Games vandaag de map-update uit. De map krijgt verschillende nieuwe points of interest en Ammo Boxes bij Dusty Depot. Eerder wisten we al dat er een stad, motel en een autokerkhof met vele wrakken zou komen, nu is ook bekend dat er een ondergrondse mijn naar het spel komt. Vooral in het westen van de map zijn veel nieuwe points of interest geplaatst.

Met de 2.2.0-update komt er ook een einde aan het Winter Event van Fortnite. Het evenement bracht de Battle Royale-modus helemaal in de kerstsfeer. Zo had was bijvoorbeeld de Battle Bus omgetoverd tot een kerstcadeau met een grote kerstman als luchtballon, waren er op verschillende plaatsten kerstbomen te vinden met daaronder minimaal twee kisten, waren de Supply Drops veranderd in kerstpakketten en kreeg het spel een heus sneeuwballenkanon. De laatst genoemde is weer in een normale Grenade Launcher.

Verder verwijdert de nieuwe update de Assault Rifle met scope uit Supply Drops en verbetert het tegelijkertijd de scope. Hierdoor kunnen spelers beter zien waar ze precies op richten. Ook is de kans om granaten als loot te vinden verhoogd.

Ook heeft Epic Games een aantal bugs verwijderd uit het spel. Zo is de impact van de Frag- en Smoke Grenades verkleind wanneer het ondiep water raakt, kunnen spelers geen traps meer plaatsten en hun wapen trekken wanneer zijn geraakt worden door een Boogie Bomb, blokkeren legen kisten en lantarenpalen het bouwen niet meer en healt het Cozy Campfire geen spelers meer die eliminated zijn.

De vernieuwde map zorgt er voor dat spelers nu speciale effecten horen wanneer ze over gras en bladeren lopen en als er in en uit water wordt gestapt. Ver is er een nieuw camera-effect waardoor het net lijkt of de speler zich echt onder water bevindt wanneer ze daar knocked-down in zijn.

De 2.2.0-update met de vernieuwde map is vanaf vandaag beschikbaar voor Fortnite: Battle Royale. De free-to-play game is beschikbaar voor pc, Mac, Xbox One en PS4.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Geef een reactie

Column: Na al die jaren eindelijk verslingerd aan Skyrim

Fifa esports-academie gelanceerd door voetballegende Gullit