in

Wat spelen we dit weekend? – 20 en 21 januari


Ondertussen zijn de meeste mensen weer terug van vakantie, dus is men alweer toe aan een kleine pauze. Wij van de gameredactie doen niet aan pauzes, dus werken we het hele weekend door door te gamen. Wat gaan jullie spelen? Laat het ons weten in de comments en alvast een fijn weekend!

Eline Oosterloo
Dit weekend ga ik veel in de trein zitten en dat betekent dat het tijd is voor iets draagbaars. Aangezien ik door de week weinig tijd heb om te gamen ben ik nog niet ver in Attack of the Saiyans. Daarom ga ik nu verder met mijn vertrouwde clubje van Dragon Ball-strijders. Ik vind het heerlijk mijn nostalgie te herleven met personages die nu weinig aandacht meer krijgen, zoals Yamcha en Tien. Daarnaast ga ik, als ik zondag weer thuis ben, Fire Emblem Path of Radiance voor Nintendo GC verder spelen. Ik ben pas bij hoofdstuk 6… genoeg te doen dus!

Simon Zijlemans
Okay, gaan we. A) Ik moet in Destiny 2 nog even m’n wekelijkse klusjes doen voor die heerlijke loot. Ik ben nu nog maar 3 punten verwijderd van de level cap van 335, dus die kans laat ik niet liggen. B) Ik moet Resident Evil 6 verder spelen, met nadruk op moet, want wat een schijtgame is dat zeg. Helaas kan ik niet anders want ik heb de Power Unlimited een special beloofd waarin ik de game een laatste kans geef. C) Elke andere vrije minuut gaat maar naar 1 ding: Monster Hunter World. Kan ik uitleggen hoeveel zin ik hierin heb? Nee, maar geloof me, het is écht heul veul!

Dennis Mons
We hebben hier op de redactie een nieuwe traditie: na de lunch spelen we een paar potjes Tetris Plus 2 op onze arcadekast (verreweg de meest gespeeld game hier bij IG). In het begin was ik ronduit slecht (ondanks het feit dat de oude, originele Gameboy mét Tetris hier op de redactie van mij is. Nu gaat het stukken beter, maar ik wil simpelweg Dennis the Unbeatable worden, en aangezien de game prima online te vinden is, ga ik trainen, heel hard trainen. Met zweetbandje, handdoek om mijn nek en een opjagend jaren tachtig muziekje. Oh en ik ga door met Ori en Super Meat Boy, want dat zijn ook niet bepaald spelletjes die je ‘even’ uitspeelt.

Michel Musters
Zoals m’n recente column al aangaf ben ik eindelijk helemaal verslaafd aan Skyrim – de Switch-versie. Ik ben op dit moment mijn eigen huis aan het bouwen naast dat grote meer – fanatieke spelers zullen de locatie vast wel kennen. Het is zo enorm verslavend om je eigen huis op te bouwen dat het misschien wel de belangrijkste reden is geworden om quests te doen – geld binnenharken voor m’n huis!

Wes Rijckaert
Na het spelen van de bèta van Dragon Ball FighterZ afgelopen week moet ik eerlijk toegeven nu wat ontwenningsverschijnselen te tonen. Normaal gesproken speel ik vechtgames door willekeurig op knoppen te drukken, maar in FighterZ weet ik daadwerkelijk combo’s op het scherm te toveren. Dat werkt best verslavend moet ik toegeven. Helaas is het nog even wachten tot eind januari dus tot die tijd wil ik gaan beginnen met The Frozen Wilds. Horizon Zero Dawn vond ik fantastisch en ik ben dan ook heel erg benieuwd wat The Frozen Wilds precies laat zien.

Jacco Peek
Steamworld Dig 2 is uit, dus ben ik eindelijk begonnen aan Assassin’s Creed Origins. Ik moet nog erg wennen aan de besturing, met name tijdens gevechten, maar over het algemeen ben ik positief verrast. De vergezichten die je zo nu en dan hebt zijn fantastisch en doen me erg denken aan Horizon Zero Dawn, maar dan met kamelen en een aardewerken pot voor zo’n beetje elk object. Ik ben ook verbaasd over hoe het verhaal zich tot nu toe ontwikkelt, alhoewel het acteerwerk niet altijd even sterk is. Naast Origins zal ik ook nog even de bèta van Metal Gear Survive opstarten, want mijn speelsessie van maandag smaakte toch naar meer.

Martin Verschoor
Ik heb een beta-code voor Battalion 1944. Deze Tweede Wereld Oorlog shooter werd nog voor de lancering van BF1 en de aankondiging van Call of Duty: WWII voor het eerst aan de wereld getoond en ging toen aardig viraal, omdat iedereen wel een beetje klaar was met die futuristische shooters. Nu hebben kunnen we eindelijk zelf kijken of het wat is en dat is dus ook precies wat ik ga doen. Mocht ik er na een half uurtje al weer klaar mee zijn, dan slinger ik gewoon weer de PUBG aan, want dat verveelt nooit.

Thijs Barnhard
Er was weer een sale in de PlayStation Store en nu heb ik weer een heleboel games gekocht die ik waarschijnlijk voorlopig toch niet ga spelen. Zero Escape: The Nonary Games, Night in the Woods, Okami HD en Gravity Rush 2 moeten allemaal nog even wachten omdat ik eigenlijk nog heel erg druk met Pyre bezig ben. Het duurde even voordat deze nieuwste game van SuperGiant Games op gameplay-gebied klikte, maar dat is nu eindelijk gebeurd. Het fantasy basketballen (bij het gebrek aan een betere vergelijking) is dan ineens best wel tof en complex. Ik ben ook heel erg benieuwd naar Metal Gear: Survive dus die bèta start ik sowieso nog even op.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Fifa esports-academie gelanceerd door voetballegende Gullit

Totaku-figuurtjes van PlayStation hebben veel weg van amiibo