in

Update voor Fortnite: Battle Royale brengt nieuwe potion en autorun


De zogeheten Chug Jug zorgt ervoor dat spelers bij het innemen, wat vijftien seconden duurt, maximale Health en Shield krijgen en komt met de 2.3.0-update die vandaag online komt.

Naast de Chug Jug brengt de nieuwe update ook andere dingen naar Battle Royale. Zo is er autorun toegevoegd aan de spelmodus. Tijdens het spelen kan deze funtie geactiveerd worden door op een controller dubbel te klikken op de linker-stick en op pc via de NumLock -en =-knop. Naast AutoRun kunnen spelers op een console nu de keuze maken om Aim Assist aan te houden of uit te schakelen.

Verder zorgt de update ervoor dat spelers meer loot kunnen vinden in Haunted Hills, partyleden gemute kunnen worden, is de nauwkeurigheid van de boog bij het gooien van een granaat verbeterd, krijgen spelers geen progressie voor Challenges of Awards wanneer zij het spel verlaten voordat zij geëlimineerd zijn of gewonnen hebben en zijn er wat bugs opgelost, zoals het kunnen slopen van Minecarts in Shifty Shafts.

Een week geleden kwam er een map-update uit voor Fortnite: Battle Royale. Deze update zorgde ervoor dat de map verdeeld is in verschillende unieke biomes en plaatste nieuwe points of interest in het westen van de map. Zo zijn de gebieden Shifty Shafts, een soort mijnschacht, Tilted Towers, een stad met vele gebouwen, Snobby Shores, een villawijk, Haunted Hills, een spookachtig gebied, en Junk Junction, een autokerkhof, toegevoegd aan de westkant van de map.
Fortnite: Battle Royale is gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monster Hunter World review – Jaagt op westers succes

Games die je dit jaar niet moet vergeten – Kleine games, grote toppers