in

Update: Tekken: Dark Resurrection in 1080p naar PS3


Bandai Namco heeft bekendgemaakt dat het een PlayStation 3 versie van Tekken: Dark Resurrection in ontwikkeling heeft die 1080P ondersteunt. Deze versie wordt via de PlayStation Store aangeboden. Tekken: Dark Ressurection voor de PS3 kent een paar nieuwe modussen, maar het belangrijkste zijn natuurlijk de opgepoetste graphics.

Een prijs en releasedatum zijn nog niet genoemd, maar normaalgesproken worden de games via de download service voor niet meer dan 15 dollar verkocht. IGN denkt dat Tekken 5 voor de PlayStation 3 zo’n 800MB groot zal zijn. Kijk hieronder voor een vergelijkings-screenshot van de PSP en PlayStation 3 versie.

Update:Er is een foutje gemaakt bij het schrijven van dit bericht. Het blijkt hier te gaan om een remake van de Arcade versie van Tekken 5: Dark Resurrection en dus niet de PSP versie. Dit verklaart ook waarom op het vergelijkings-screenshot vergeleken wordt tussen een 480p en een 1080p screenshot, en geen 272p zoals de PSP ondersteunt.

De Arcade versie van Tekken: Dark Resurrection wordt dus overgezet naar de PlayStation 3 en de meeste consumenten zullen een game downloaden die zij nog niet gespeeld hebben – tenzij je vaak in de kleine hoeveelheid arcadehallen in Nederland komt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Spongebob Squarepants: Creatuur van de Krokante Krab

Duitsland wil nog strengere gamewetten