in

Test je Sniper-skills in de nieuwe modus van Fortnite: Battle Royale


Er is een nieuwe tijdelijke modus beschikbaar in Fortnite: Battle Royale waarbij Snipers belangrijk zijn. In de zogenoemde Sniper Shootout-modus ligt de focus, net als bij andere tijdelijke modi, op een speciale gameplay-stijl. Dit keer zijn de Snipers aan de buurt.

In Sniper Shootout kunnen de Battle Royale-spelers alleen gebruik maken van de verschillende soorten Snipers, Bol Action en Semi-Auto, en Revolvers. Bij het openen van een Chests en Supply Drops zijn dit dan ook de enige soort wapens die als loot verkrijgbaar zijn. De nieuwe modus is na de 50v50, High Explosives -en Sneaky Silencer-modi de vierde tijdelijke modus die beschikbaar is in Fortnite: Battle Royale.

Spelers kunnen tot en met 2 februari tijdelijk hun Sniper-skills testen tijdens de Sniper Shootout-modus in Fortnite: Battle Royale.

Verder heeft Epic Games bekendgemaakt dat er binnenkort een nieuw soort wapens naar de Battle Royale-modus van Fortnite. Het belooft in het menu, dat bij het opstarten van de modus te zien is, dat er een wapen komt dat grote schade zal gaan doen met een nog groter magazijn. Er is nog niks bekend over het wapen, op de vrijgegeven afbeelding heeft het iets weg van een soort minigun, dat al beschikbaar is in de Save the World-modus van het spel.

Vorige week kwam er nog een nieuwe update naar Fortnite: Battle Royale. De update bracht zogeheten Chug Jug-Potion die ervoor zorgt dat spelers bij het innemen, wat vijftien seconden duurt, maximale Health en Shield krijgen. Ook is er nu de mogelijkheid tot AutoRun in te schakelen, door op een controller dubbel te klikken op de linker-stick en op pc via de NumLock -en =-knop.

Fortnite: Battle Royale is als Early Access te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Shadow of the Colossus (PS4) review – Wederom een imperfect kunstwerk

Lost Sphear review (PS4) – Oude wijn in een oude zak