in

Tijdelijk Fortnite: Battle Royale-event test toekomstige features


Het nieuwe evenement in Fortnite: Battle Royale is nu uit. In het evenement worden toekomstige veranderingen getest. Bovendien zijn er nieuwe outfits om de Olymipsche Winterspelen te vieren.

Dit event is iets anders dan voorgaande modi. Waar modi zoals Sneaky Silencer en Sniper Shootout enkel een gimmick zijn om even te spelen richt deze erop om nieuwe mechanieken uit te testen. Het gaat voornamelijk om First-Shot Accuracy. Als een wapen een tijdje niet gebruikt is en de speler stilstaat terwijl hij richt (dus niet vanuit de heup schiet) is er een rood stipje dat aangeeft waarop gericht wordt. Het wapen is dan extra accuraat.
Ook wordt de schade van headshots verlaagd. Tenslotte doen wapens minder schade als er van een grotere afstand geschoten wordt. Deze afname geldt niet voor snipers, raket/granaatwerpers en shotguns. Alle veranderingen in het evenement zijn aanpassingen waar aan gewerkt wordt voor de rest van het spel. Een uitgebreide uitleg van veranderingen vind je hier .
Bovendien zijn er nieuwe skins om de aankomende Olypmische Winterspelen te vieren. Spelers kunnen allemaal eruit zien als een skiër. De skin komt in normaal blauw, of kan een representatie zijn van een land. Het gaat om de landen Canada, Noord Amerika, China, Frankrijk, Duitsland, Groot Britannië en Zuid Korea. Deze outfits zijn van epic rarity en kosten 1500 V-bucks. Dit staat gelijk aan 15 dollar, maar het geld kan ook in het spel verdiend worden.
Soms verdwijnen de skins echter in de online winkel. Epic is zich hiervan bewust en tweet een tijdelijke oplossing. Ook laten ze weten dat er gezocht wordt naar een oorzaak en permanente oplossing.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aankomende Sony-headset brengt noise-cancelling naar PS4

Sony specificeert 5.50-update voor PlayStation 4-firmware