in

Sony specificeert 5.50-update voor PlayStation 4-firmware


Er wordt door Sony omschreven in een post welke veranderingen worden doorgevoerd met de nieuwe 5.50-update voor de PlayStation 4-firmware.

In de nieuwe functie Play Time Management kunnen ouders, voogden of andere toezichthouders instellen hoe lang en wanneer een account kan worden gebruikt. Deze instellingen kunnen ook op een pc of tablet worden beheerd, door online in te loggen als manager. Wanneer een gekoppeld account de toegelaten speeltijd overschrijdt wordt er een notificatie gestuurd, zodat het spel kan worden opgeslagen en afgesloten.

Door een groeiende vraag vanuit PS4-gebruikers kan men nu ook wallpapers uploaden met behulp van een USB-apparaat. Tevens kan de achtergrond van jouw competitie teampagina worden aangepast met behulp van USB.

Verder krijgt het bibliotheekscherm een nieuw tabblad. Met de tab ‘This PS4‘ kan worden getoond welke apps spelers hebben gekocht en geïnstalleerd. Deze feature maakt het handiger om games en apps te vinden die al wel zijn gekocht, maar nog niet zijn geïnstalleerd.

Daarnaast introduceert Sony ook nog supersampling. Hiermee kan een PS4 Pro de resolutie van games verbeteren op tv’s die minder dan 4K resolutie kunnen vertonen dankzij supersampling. Meer vernieuwingen zijn te vinden in de blogpost over de update. Op dit moment is 5.50 nog in bèta. Inschrijving hiervoor is nog steeds mogelijk via de officiële PlayStation-website.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tijdelijk Fortnite: Battle Royale-event test toekomstige features

Kratos’ odyssee naar de dood – Een terugblik op God of War