in

Advertorial – Legends of gaming


Een suffe baan op kantoor maar liever gamen op professioneel niveau? Wij doen graag met je mee, net als ‘The Ledge’ in het nieuwe seizoen van het epische gametoernooi Legends of Gaming weer de nodige overwinningen weet binnen te halen…

Om je geheugen op frissen: Legends of Gaming gaat over een mysterieus figuur in het toernooi: The Ledge! The Ledge is een anonieme mystery-gamer die de 8 Legends van het toernooi uitdaagt in verschillende games om hem te verslaan! En dat zijn niet de eersten de besten want de broers Enzo en Milan Knol, Don de Gamemeneer, Link van xLinkTijger, Jeremy van AltijdCompilaties, Joost van Joostspeeltspellen, Pascall van ItzSyntrax en Harm van HetGames zijn de tegenstanders. Je hebt het tweede seizoen helemaal kunnen volgen op YouTube via het speciale kanaal van Legends of Gaming en op de site van Legends of Gaming.

Zinderende ontknoping
Of dat ging lukken, bleef tot het einde toe spannend want The Ledge is supergoed! Naast de Mobile Challenge, Build-off, en 1V1 waren er tal van andere games waarin de krachten gemeten werden. En ondanks dat er in duo’s tegen The Ledge werd gespeeld was dat geen garantie voor de overwinning. Het was uiteindelijk Joost die op 5 februari bovenaan het leaderbord stond met 4850 punten, op de voet gevolgd door Link. De zinderende finale kun je hier terugkijken.

Overigens werd op dezelfde dag onthuld wie nu toch The Ledge was in het tweede seizoen. Was het wel of geen verrassing voor jou? Wel verrassend was dat ook direct The Ledge voor het volgend seizoen werd voorgesteld: deze keer helemaal in pak en onherkenbaar dankzij een geblindeerde motorhelm. We kijken uit naar seizoen 3.

‘Cheaten’ met snel internet
Wil je – net als de Ledge en de Legends – je kansen om te winnen bij online games vergroten? Naast lef en superieure skills, is de snelheid van je internetverbinding ontzettend belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat je voor veel multiplayer-games minimaal 24 Mbit nodig hebt? Heb je een 60 Mbit abonnement en zit je broertje een kamer verderop van YouTube in 4K te streamen terwijl iemand anders in huis fors aan het downloaden is, dan heb je al snel last van ‘lag’ en ga je vaak, heel vaak verliezen. Gebruik Speedtest om te kijken hoe het ervoor staat en verhoog je snelheid. Je krijgt nu nog tijdelijk 6 maanden korting op internet en tv van KPN.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Battle Royale-game aangekondigd door voormalige S.T.A.L.K.E.R.-ontwikkelaars

Xbox One krijgt accessoires gebaseerd op Sea of Thieves