in

Dragon Ball FighterZ glitch maakt tegenstander van Tien onzichtbaar


Een zeldzame glitch in D ragon Ball FighterZ is gespot, waardoor tegenstanders onzichtbaar worden.

Door een combinatie van een aantal aanvallen uit te voeren kan men zijn tegenstander onzichtbaar maken. Deze glitch is vooralsnog alleen mogelijk wanneer met het personage Tien wordt gespeeld. YouTuber RZampa demonstreert in een video hoe deze glitch geactiveerd moet worden. De opzet voor de glitch is vrij specifiek, aangezien Tien een level 3 Super moet ontketenen terwijl de assist van Android 21 aan moet staan bij de tegenstander. Daarnaast spelen er nog een aantal andere variabelen om de glitch te activeren.

Deze game wordt tevens gespeeld tijdens de Evo 2018 vechtkampioenschappen in Las Vegas. Of spelers gebruik mogen maken van de glitch is onbekend, maar wellicht is tegen die tijd de bug al opgelost. Hier is de volledige line-up van games te vinden die worden gespeeld 3 tot en met 5 augustus. Dragonball FighterZ is een van de nieuwkomers voor het toernooi.

Of en wanneer de glitch wordt verholpen door ontwikkelaar Arc System Works is niet bekend. In onze review kan worden gelezen waarom Dragon Ball FighterZ de beste Dragon Ball-game ooit gemaakt is.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Cupido komt naar Fortnite: Battle Royale

Smartphonegame Mario Kart Tour wordt ‘free-to-start’