in

Mogelijk nieuwe Super Mario Odyssey dlc


Producent van Super Mario Odyssey, Yoshiaki Koizumi vertelt in een interview met Game Informer dat er ruimte is voor meer aanvullende content.

Yoshiaki Koizumi vertelt “Er zit veel volume (in Super Mario Odyssey). Dat was een grote focus tijdens de ontwikkeling. De speler veel geven om te doen. We hebben onszelf tot het uiterste gedreven om zoveel mogelijk te maken. Ik kan niks specifiek aankondigen vandaag, maar als er een cool idee was dan zullen we zeker denken over dlc.” De game biedt namelijk zeker potentie voor meer aanvullende content. Deze maand komt er gratis dlc naar Super Mario Odyssey. Er zal onder andere een minigame genaamd balonnenjacht worden toegevoegd.

Niks staat momenteel gepland voor meer dlc, maar de mogelijkheid bestaat dus wel. Een aankondiging kan plaatsvinden tijdens de Electronic Entertainment Expo in juni, waar gamemaker veel van hun grote aankondigingen uit de doeken doen.

Super Mario Odyssey is momenteel een van de populairste speedrun games ooit. Wij gaven de game vorig jaar een 9,5. In onze volledige review is te lezen waarom Thijs dit hoge cijfer geeft.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Epic reageert op ophef over matchmaking-systeem Fortnite

De Aanradar – I Know That Voice en moutainbikegame Descenders