in

Helemaal los met nieuwe Splatoon 2 Amiibo, wapen en map


Er komen Amiibo van Pearl en Marina van Splatoon 2. Ook krijgt de game een nieuwe map en wapen.

Deze aankondigingen werden gemaakt op het Koshien-toernooi in Japan, een jaarlijks Splatoon-toernooi dat dit jaar voor de derde keer werd gehouden. Het toernooi begon op verschillende locaties in Japan en liep van 24 september tot de grote finale op 10 en 11 februari.

Popidolen
De presentatrices van de in-game show Off the Hook in Splatoon 2 krijgen eigen amiibo. Pearl en Marina kondigen nieuws aan in het spel. De twee diva’s zijn erg populair onder Splatoon-fans en hebben zelfs hun eigen concert gegeven in Japan als afsluiter van het Koshien-toernooi. Daarnaast zijn ze ook popidolen. De beeldjes worden als set verkocht en kosten 24,99 dollar. Wanneer de beeldjes te verkrijgen zijn is nog niet bekend.

Rollen, schieten en basketballen
Naast de Amiibo’s zijn er ook een nieuwe map en een wapen aangekondigd. De nieuwe map heet Goby Arena en het speelt zich af op een basketbalveld. Het zal één van de grootste speelvelden zijn op het moment dat het uitkomt. De map heeft meerdere mogelijke routes die spelers kunnen gebruiken om hun tegenstanders te verrassen.

Het nieuwe wapen is een set snel schietende geweren genaamd Dark Tetra Dualies. Hiermee kunnen spelers vaker wegrollen om schoten te ontwijken en nu kunnen ze zelfs schieten terwijl ze ontwijken. Van deze Splatoon 2-update is nog geen releasedatum bekend.

Splatoon 2 is een shooter voor de Nintendo Switch waarin spelers het in teams tegen elkaar opnemen. Met verfgeweren proberen ze zoveel mogelijk van het terrein in hun kleur te schilderen. In onze review schreef Thijs: “Splatoon 2 doet precies dezelfde dingen fout als zijn voorganger. Dat is teleurstellend, maar de gameplay en de ronduit verse stijl van dit vervolg doen je alle irritaties tussen het spelen door grotendeels vergeten.”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Aanradar – I Know That Voice en moutainbikegame Descenders

Vier Valentijnsdag buiten met Pokèmon Go-evenement