in

Nieuwe Fortnite battle pass update en spelmodi


Seizoen 3 Battle Pass voor Fortnite: Battle Royale is eind deze maand beschikbaar en kan worden gekocht met zogehete V-Bucks. Het is niet mogelijk om rechtstreeks de Battle Pass te kopen. Dit werd door Epic Games aangekondigd in een twitter bericht. Ook kondigt Epic Games update 2.5.0 aan. Een Battle Pass is een pas die kan worden gekocht dat de speler toegang geeft tot een constante stroom van items. In het vorige seizoen zaten, zoals op de website is te zien, deze items.

V-Bucks kunnen in de game worden verdiend. Dagelijkse quests kunnen worden voltooid, zoals het openen van een aantal chests of het voltooien van missies. Daarnaast kunnen V-Bucks ook bij elkaar worden gesprokkeld door de modus PvE Save the World te spelen. Deze modus is momenteel alleen tegen betaling beschikbaar en wordt in de toekomst mogelijk gratis beschikbaar. V-Bucks kunnen ook met echt geld worden gekocht. Naast een Battle Pass kan je met de V-bucks ook skins en healing Items kopen.

Zoals hier is te zien koste deze V-Bucks 10 euro voor 1000 en 100 euro voor 13500 V-Bucks. Hoe meer geld je besteedt hoe meer bonus V-Bucks je krijgt. De Battle Pass zal 950 V-Bucks kosten. Wil jij de Battle Pass met echt geld kopen, dan moet eerst het minimale aantal van 1000 V-Bucks worden gekocht. Epic Games heeft vaker speciale acties. Zo was er nog een valentijns-evenement, met een roze en goude kruisboog.

Naast deze Battle Pass heeft Epic Games voor PlayStation 4-gebruikers een speciale skin uitgebracht. Deze kan gratis worden gedownload voor PlayStation Plus-leden via de PlayStation Store. Als je naar beneden scrolled op de pagina kan je een add-ons zien.

Update 2.5.0-update
In een blogpost wordt door Epic Games nieuwe update uiteengezet. Deze zal bugs fixen, een nieuw soort granaat toevoegen en het maakt wapens gebalanceerder. Daarnaast wordt er er ten ere van het nieuwe Chinese jaar nieuwe wapens toegevoegd.
Ook wordt een impulsgranaat aan de Battle Royale modus toegevoegd. Deze granaat zal zoals een semtex-granaat blijven plakken op de plek waar hij landt. Hij kan dus niet wegstuiteren. De granaat doet niet alleen schade aan maar als je hem dichtbij genoeg gooit, blaast hij ook jouw tegenstander weg. De granaat heeft een blauwe zeldzaamheid, dus nog maar even afwachten wanneer je hem kan oppakken.

Epic Games heeft drop kansen van verschillende wapens aangepast om het spel wat gebalanceerder te maken. De kans om de Crossbow, die eerder deze maand naar Battle Royale kwam, tegen te komen is met 20% verlaagd. De Minigun, die voorheen nog was uitgesteld, is met 12.5% verlaagd. De Chug Jug Potion , waarbij spelers met het innemen binnen 15 seconden maximale Health en Shield krijgen is met 15% verlaagd.

Andere opmerkelijke aanpassingen in de upodate is dat de SMG uit roulatie is. Zo stelt Epic Games: ”De witte/groene/blauwe SMG is uit roulatie en gaat de kluis in.” Naar aanleding van deze uitspraak waren veel vragen op reddit ontstaan. De reden voor het uit roulatie halen van deze wapens, is omdat Epic Games plaats wil maken voor nieuwe wapens en items. Ze laten wel weten dat spelers de Tactical en de Surpressed SMG nog steeds kunnen gebruiken.

De nieuwe wapens en items ter ere van het Chinese nieuwjaar is alleen toegankelijk voor spelers van de Save the World-modus. De wapens en outfits hebben zoals te zien een erg traditioneel Chinees uiterlijk met veel rood.

Epic komt ook meteen met nieuwe tijdelijke modi voor de Battle Royale-modus:

– Drop into the first circle
– Generally less time between circles
– Team sizes in between 50v50 and squads
– Blitz Mode’, waarbij potjes korter duren
– 50v50 v2

Dit moet klaarblijkelijk de tweede versie gaan worden de 50v50-modus die in december 2017 naar de game kwam. De update is vandaag doorgevoerd en de volledige verbeteringen en bug fixes zijn hier te lezen.

Wil je ook een keer winnen in Fortnite: Battle Royale in plaats van constant te verliezen? Lees dan hier wat prima tips hoe je de Victory Royale-titel kan binnenhalen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tips om de Victory Royale-titel binnen te halen in Fortnite: Battle Royale

Lara Croft krijgt Barbie gebaseerd op Tomb Raider-film