in

Patch in Kingdom Come heeft waarschijnlijk ‘save- en exit-functie’


Warhorse Studios, de ontwikkelaar van Kingdom Come: Deliverance heeft in een blogpost op Steam gezegd dat de nieuwe 1.3 patch een ‘save en exit functie’ bevat.

In Kingdom Come: Deliverance kan de speler door verschillende manieren het spel opslaan. De speler kan gaan slapen of het gebeurt automatisch wanneer een nieuwe quest wordt gestart. Maar aan het einde van een quest wordt het spel niet opgeslagen. Om het spel op te slaan moet de speler dus toch echt eerst een nieuwe quest beginnen. Deze quests duren lang en de momenten om het spel op te slaan liggen daardoor ver uit elkaar. Een laatste optie om het spel op te slaan, is door Savior Schnapps te drinken. Dit is een alcoholisch drankje, waar de speler aan het begin van het spel er een aantal van krijgt. Wanneer de schnapps op zijn, is de speler geforceerd deze te kopen of te brouwen. Bovendien wordt de speler dronken van deze schnapps.

Op Reddit en andere fora is veel discussie ontstaan rondom dit save-systeem. Zo kwam er eerder een mod naar de game die het de speler mogelijk maakt om de game op elk moment op te slaan. Deze “Unlimited Saving Mod” kan je hier vinden en is momenteel ongeveer 130.000 keer gedownload.

Door de nieuwe patch die op Steam staat, wordt er gespeculeerd dat Warhorse Studios een nieuw soort save -ysteem introduceert of verandering gaat brengen op het huidige systeem.
Dit worden de aanpassingen die komen in patch 1.3:

  • Save- en Exit-functie

  • Verbetering van de besturing in de lockpicking minigame met controllers

  • Zakkenrollen minigame-verbeteringen

  • Alchimierecept voor respect potion

  • Veel quest-gerelateerde bugs verholpen

Er wordt verder niet uitgelegd wat deze save- en exit-functie precies inhoudt. Een exacte datum voor de patch is niet bekend. Daarnaast zegt Warhorse Studios ook dat deze features niet gegarandeerd worden doorgevoerd na deze patch.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onaangekondigde grote Nintendo Switch-games in 2018

Super Mario Odyssey ontvangt vandaag gratis Luigi-dlc