in

Update: Starters voor achtste Pokémon-generatie zijn nep


Update: Helaas, de starters van de achtste generatie Pokémon die zijn uitgelekt, blijken nep. De tekenaar van de artwork liet dit weten op zijn Facebook-pagina.

Oorspronkelijk bericht:
Afbeeldingen van de starters voor de achtste Pokémon-generatie zijn mogelijk gelekt.

Deze afbeeldingen zijn verspreid op 4Chan. Op het forum zijn tekeningen te vinden van de pokémon in verschillende houdingen en met verscheidene gezichtsuitdrukkingen. In elk Pokémon-deel tot nu toe kies je aan het begin van het spel tussen een gras-, vuur- en water-pokémon en voor alle drie zijn schetsen gevonden. De gras-starter is een soort aapje die aan zijn staart kan hangen en met de punt van zijn staart een bes vasthoudt. De vuur-pokémon is een konijn met een aswolk als staart en sjaal heeft. Tenslotte is het watermonster een blauwe vogelbekdier met giftige poten.

Op ResetEra vertelt een fan dat de manier waarop de tekeningen gebracht worden erg lijkt op de lek van de zevende generatie. Vooral de ‘vertrouwelijk’-stempel is vergelijkbaar en het gebruik van verschillende soorten Japanse schrijfstijlen (Katakana en Hiragana) past bij de stijlen die ze bij de karakteristieke eigenschappen die de makers op willen roepen. Echter is het natuurlijk goed mogelijk dat deze aspecten gekopieerd werden door een trollende fan. Daarbij merken oplettende fans op ResetEra ook op dat de tekeningen veel netter zijn dan die voor Sun en Moon.

In 2017 werd aangekondigd dat de volgende Pokémon uit zal komen op de Switch. Er zijn nog geen beelden getoond van het deel en hoe het gaat heten is ook nog een mysterie, maar vorige week begon de Pokémon Company met het lokaliseren van de game. Ook zijn er geruchten dat het zich af zal spelen in een nieuwe regio geïnspireerd door Spanje of Italië en dat het gevechtsysteem op de schop gaat.

Pokémon voor Nintendo Switch staat gepland voor 2018 of later op de website van Nintendo.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 1/5 volgens 1 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super Mario Odyssey ontvangt vandaag gratis Luigi-dlc

Xbox Game Pass: wat is het en waarom moet je er wel/niet aan beginnen