in

Sneller bouwen in Fortnite: Battle Royale met Turbo Building


De seizoen drie-update voor Fortnite is nu uit en brengt verbeteringen aan het bouwsysteem in de battle royale-modus.

Dit maakt Epic Games bekend op hun blog. Een van de nieuwe toevoegingen is ‘Turbo Building’, waarmee spelers objecten kunnen plaatsen terwijl ze sprinten door de bouwknop ingedrukt te houden. Zo kun je over een brug lopen terwijl je hem in elkaar zet.

Ook is er de nieuwe ‘Auto Change Materials’-optie beschikbaar. Als deze eenmaal is aangezet, wordt er automatisch van bouwmateriaal gewisseld als het gebruikte materiaal op gaat. Zo wordt automatisch gewisseld naar steen als de vooraard hout op is, Turbo Building en Auto Change Materials kunnen allebei aan- en uitgeschakeld worden in het menu.

Tenslotte staan bomen en stenen niet meer in de weg voor het bouwen van een structuur. Wel wijst Epic erop dat een boom verwerken in je structuur deze niet steviger maakt. Als de onderste laag wordt verwijderd, zal deze alsnog instorten.

De 3.0.0-update luidt het begin van seizoen drie in voor Fortnite: Battle Royale, dat vandaag van start gaat. Hiervoor was de battle royale-modus tijdelijk niet beschikbaar. Vaak zijn de servers na een grote update wel tijdelijk instabiel, dus houd daar rekening mee.

Meer informatie over seizoen drie en de Battle Pass kun je hier vinden. Overigens kan de Battle Pass gekocht worden met in-game geld. Onder andere voegt seizoen drie de hand cannon toe, een wapen dat origineel afkomstig is van de Save the World-modus.

Ook laat Epic weten dat Black Blings, kosmetische voorwerpen die in seizoen drie worden geïntroduceerd, voor alle personages gebruikt kunnen worden. Met deze voorwerpen kunnen personages nog verder gepersonaliseerd worden.

Wil je nou weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons artikel met tips om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Update: Seizoen 3 van Fortnite: Battle Royale online + alle details

Val de Skeleton Forts aan en word rijk in Sea of Thieves – Dev diary