in

Nieuwe Solid Gold Limited Time Mode nu beschikbaar in Fortnite: Battle Royale


Epic Games heeft een nieuwe gamemodus teogevoegd aan Fortnite: Battle Royale. Met de Solid Gold Limited Time Mode krijgen spelers alleen de toegang tot Legendary gouden wapens. Zij krijgen uit de chest of drops nu alleen nog de gouden SCAR Assault Rifle, Semi-Auto en Bolt-Action Rifles, Silenced Pistol, Minigun, Silenced Pistol, Minigun en de Hand Cannon Pistol die vorige week met de 3.0.0-update naar de Battle Royale-modus over kwam.

Voor hoe lang de Solid Gold-modus beschikbaar zal blijven in Battle Royale heeft Epic nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat het alleen gespeeld kan worden in squad-modus. Het is niet voor het eerst dat een tijdelijke-modus zich alleen focust op bepaalde wapens uit het spel. Eerder waren er ook modi waarbij alleen met Silenced Pistols en Snipers gestreden kon worden.

Eerder op de dag meldden we nog dat er binnenkort jetpacks toegevoegd gaan worden aan Fortnite: Battle Royale. Wanneer dit gebeurt en overige details zijn hier nog niet over onthuld.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuwe Secret of Mana-patch tracht bugs en glitches te repareren

Funcom kondigt Mutant Year Zero voor pc en consoles aan