in

Vijftig euro aan PSN-tegoed voor PS4 winnen? Doe mee!


Als je gratis en voor niets €50 aan PSN-tegoed kan krijgen, sla je die niet af toch? Wij mogen dat als prijs weg geven en meedoen is een eitje.

Er zijn weinig cadeau’s beter dan een tegoedbon om nieuwe games mee te kopen. De meeste gamers weten namelijk zelf het allerbeste wat ze willen en kopen in veel gevallen games direct bij release. Met tegoed dat je hebt gekregen koop je daarnaast ook misschien een game die je met je eigen geld zo snel niet zou kopen. Extra leuk dus dat je op InsideGamer kans maakt op vijftig euro PSN-tegoed.

In samenwerking met Beltegoed.nl geven we PlayStation Network-tegoed ter waarde van €50 weg. waarmee je games koopt voor PS3, PS4, PSP en PS Vita. Op Beltegoed.nl kun je tegoed voor €10, €20 of €50 aanschaffen met iDeal zonder een account aan te maken.

Meedoen met deze prijsvraag doe je door een mailtje te sturen naar prijsvraag@insidegamer.nl met in het onderwerp ‘Doe mij maar PSN-tegoed’ en in het mailtje jouw koopplannen voor als jij vijftig euro wint. Winnaars krijgen via de mail bericht. Dit bericht wordt geüpdatet als de prijsvraag is gesloten.

Op onze Facebook-pagina geven we ook €50 voor PSN weg. Door onder dit bericht een reactie achter te laten maak je nog meer kans. Succes!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo pas je je schip en personage aan in Sea of Thieves

Nieuwe uitdagingen in Battefield 1 zijn bijna onmogelijk