in

Nieuwe uitdagingen in Battefield 1 zijn bijna onmogelijk


De uitbreiding van Battefield 1, genaamd Apocalypse heeft naast nieuwe maps en wapens ook een ander extraatje. Zo kan de speler dog tags vrijspelen, maar dat blijkt vrijwel onmogelijk.

De dog tags zijn zes uitdagingen die wordt vrijgespeeld wanneer de speler vijf van de zes uitdagingen haalt. Zo is een onderdeel van de dog tag Looming War, dat de speler 25 kills behaalt met de Dud Club zonder dood te gaan. De Dud Club is een kapotte steelhandgranaat en het is de bedoeling met deze blindganger je tegenstander neer te knuppelen. Om dat voor elkaar te krijgen moet je de tegenstander soms wel 3 keer slaan. Om met deze Dud Club 25 kills te halen in één leven, is dus erg moeilijk.

Bij de dog tag genaamd The Creeping Death is het de bedoeling om een Behemoth te vernietigen met een klein handgeweer, genaamd de Kolibri. Een Behemoth is een groot voertuig, zoals de Zeppelin L30, die tijdens de veldslag verschijnt wanneer een team aan de verliezende hand is.

Daarnaast bestaan er ook nog de dog tags The Suffocating Pestilence en The Withering Famine. Bij de eerste moet een speler een tegenstander vermoorden met een headshot op een afstand van 1000 meter of meer. De laatste verplicht de speler om een vliegtuig neer te halen met behulp van een struikeldraadbom.

Zoals een video laat zien is het niet onmogelijk om een headshot te krijgen van 1000 meter of meer. Zo weet Dothraki-Shadow een headshot te geven van 1063 meter. Deze headshot is wel van te voren klaargezet.

Bij de Apocalypse-uitbreiding zitten onder meer vijf nieuwe maps. Passchendeale, Caporetto, River Somme, Razor’s Edge en London Calling. Ook voegt de uitbreiding drie nieuwe wapens toe. Zo kan je spelen met Meat Cleaver, RSC SMG AA Rocket Gun en de Revolver MK VI. Als laatste kan je ook stappen in een nieuw vliegtuig, genaamd Hansa Brandenburg GI.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vijftig euro aan PSN-tegoed voor PS4 winnen? Doe mee!

Ben jij mijn nieuwe papa? Hoe vind je een adoptieouder in Monster Hunter World?