in

Nieuwskanaal voor de Wii vanaf nu beschikbaar


Nintendo heeft vandaag een eerste versie van het nieuwskanaal beschikbaar gemaakt. Met het nieuwskanaal kan je via de wereldbol naar nieuws zoeken. Dit werkt ongeveer op dezelfde manier als het weerkanaal.

Volgens Nintendo is dit nog niet de uiteindelijke versie, en zal een uitgebreidere versie snel volgen.

Vandaag is het de beurt aan het nieuwskanaal, waarin je de wereldbol af kunt zoeken naar de meest recente nieuwsberichten! Houd in het achterhoofd dat dit nog maar de eerste versie van het nieuwskanaal is in Europa. De eindversie zal echter vrij snel beschikbaar komen. Bedankt voor je geduld en we hopen dat je met plezier het wereldnieuws bekijkt met je Wii.

Het nieuwskanaal is een gratis service voor alle Wii-gebruikers. Je hebt er echter wel een internetverbinding met een hoge snelheid voor nodig. Om de Wii bij te werken zodat hij van deze service gebruik kan maken, dien je de Wii met het internet te verbinden zoals dat in de handleiding wordt uitgelegd en vervolgens ‘Systeemsoftware bijwerken’ te selecteren in de Wii-instellingen. Het nieuwskanaal zal geïnstalleerd worden als de download afgerond is. Om up-to-date te kunnen blijven, zal de Wii met het internet verbonden blijven zolang het nieuwskanaal gebruikt wordt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Super Paper Mario komt niet meer op GameCube

Bestel je eigen Dead or Alive creditcard