in

Doe mee aan het gratis LOTRO Beta-Weekend!


Sinds afgelopen vrijdag staat InsideGamer voor meer dan twee maanden flink in het teken van The Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar! Deze MMORPG van Turbine en Codemasters Online Gaming heeft ons hart via de gesloten beta gestolen. Het blijkt gewoon een leuke vervanging te zijn van de klassieker World of Warcraft en het heeft de sfeer van de alom bekende Lord of the Rings boeken prima in de game verwerkt. Elke vrijdag kun je dus de LOTRO-vrijdag verwachten met meer informatie over alle elementen uit de game zoals de rassen, klassen of het unieke PvP-systeem.

Maar tot die tijd krijg JIJ nu ook de kans de game te ervaren. Niet via de beta, maar via een heus beta-weekend dat alleen voor Benelux gamers bedoeld is. Wij van InsideGamer hebben in samenwerking met Codemasters exclusief een flink aantal toegangsplaatsen voor dat weekend op 17 en 18 februari kunnen regelen!

Wat is een beta weekend?

Een beta weekend betekent dat je twee dagen lang jezelf helemaal kunt uitleven met de beta. Op 17 en 18 februari kun je inloggen en spelen wanneer je wilt en de game dus helemaal in al zijn volledigheid ervaren. Dat kan op dat moment met allerlei andere gamers uit de Benelux, dus de voertaal al over het algemeen direct overslaan naar het Nederlands. Dat maakt samen op quest gaan een stuk makkelijker en omdat een groot aantal spelers via InsideGamer de toegang heeft verschaft, kun je dus ook hier samen afspraken maken voor een kort maar krachtig avontuur in twee dagen tijd. Zorg dus dat je alvast tijd vrij maakt voor het komende weekend!

Hoe kun je hieraan meedoen?

Meedoen kan door naar www.lotro-europe.com/insidegamer te surfen.

Je moet CodeM-lid zijn om mee te kunnen doen. Lid worden van de Codemasters community is heel simpel, gratis en binnen twee minuten te doen. Klik hier om je voor hun community aan te melden.

Als je eenmaal lid bent van CodeM, kun je die gebruikersnaam en dat wachtwoord invullen op www.lotro-europe.com/insidegamer. Vervolgens is het heel simpel. Je krijgt een e-mail met alle instructies, je moet de game client downloaden en vervolgens kun je aan de slag tijdens het hele weekend.

Lees wel even alle instructies goed door, want als je nog nooit een beta hebt gespeeld, kan het zijn dat het allemaal niet zo voor zich spreekt. Het downloaden van de client kun je op de volgende adressen doen:

Arena51 (tip) CVG Fileplanet

Waarom zou je meedoen?

Allereerst natuurlijk om een game als Lord of the Rings Online even uit te kunnen proberen, dan weet je alvast wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarnaast is het natuurlijk gratis en bovendien zullen er meer InsideGamer-bezoekers en ook mensen van de redactie aanwezig zijn waarmee je samen de game kunt spelen. Laten we er dus gewoon een heel gezellig weekend van maken!

Pas overigens op. We verwachten een groot aantal deelnemers en we hebben veel plaatsen, maar geen onbeperkt aantal. Op=Op dus wees er snel bij met registreren!

Mocht je meer willen weten over The Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar, kijk dan ook eens op onze landing page.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Uitzending gemist? Alle IGTV-items van afgelopen week

Sonic and the Secret Rings