in

DS Update – Deel 1


Begin van de week kon de Playstation Portable al genieten van de extra aandacht die wij nu aan handhelds geven. Immers heeft elke zich zelf respecterende gamer wel één handheld thuis liggen om ook onderweg van zijn favoriete hobby te genieten. Genoeg reden om voor beide handhelds een eigen update te maken en vandaag is de Dual Screen dus aan de beurt.


http://media.insidegamer.nl/dump/1174559998.jpg

http://media.insidegamer.nl/dump/1174560754.jpgZelda krijgt multiplayer
Het nieuws op de GDC over de DS en Wii viel enigszins tegen, maar Nintendo wist wel te melden dat het nieuwste deel in de Zelda-serie, Phantom Hourglass, een multiplayer zal krijgen. In de multiplayer bestuurt één speler Link en de andere speler bestuurt verschillende monsters. Link heeft als opdracht om Tri-Force stukjes te verzamelen en de andere speler moet dit natuurlijk proberen te voorkomen. Op zich een leuke toevoeging, maar aan de andere kant blijft het natuurlijk afwachten hoe vaak je zo een multiplayer daadwerkelijk speelt.

http://media.insidegamer.nl/dump/1174561003.jpgFinal Fantasy Fables: Chocobo Tales komt naar Europa
Of we op nog één minigamespektakel zaten te wachten is maar de vraag, maar dat we er een krijgen is een feit. Square Enix heeft aangekondigd dat Final Fantasy Fables: Chocobo Tales naar Europa zal komen. Je neemt de rol aan van een chocobo die zijn vriendjes moet redden en tegelijkertijd de Darkmaster Bebuzzu moet stoppen. Je gaat op een magisch avontuur om je vriendjes te redden die gevangen zitten in de bladzijden van het boek. Tijdens je avontuur kom je enkele bekende personages uit de Final Fantasy-reeks tegen, wat het dan toch weer leuk maakt. Ook heeft het spel een online-modus waar je het kunt opnemen tegen andere spelers.

http://media.insidegamer.nl/dump/1174561773.jpgAmerikaanse zender ziet DS als pedofiel-device
Volgens FOX 6 Milwaukee’s Brad Hicks kunnen pedofielen Pictochat gebruiken om contact met kinderen te leggen en houdt niets ze meer tegen. Volgens Brad kunnen pedofielen op elk gewenst moment van een afstand van honderd meter in contact komen met kinderen. Een mooie blunder voor FOX 6 en Brad Hicks, aangezien zij blijkbaar nooit een DS in de hand gehad hebben. De reikwijdte van de DS is ongeveer twintig meter en zelfs dan moet het kind ook op dat moment zelf in pictochat zitten en laten we eerlijk zijn; Wie gebruikt die nutteloze functie nou?

http://media.insidegamer.nl/dump/1174560057.jpg
#Theme Park
Als de DS wel voor iets geschikt lijkt dan zijn het strategiespellen. Het touchscreen lijkt gewoon een mooie vervanging voor de muis. Toch hebben we nog niet heel veel van die spellen op de DS gezien. Vaag kunnen we ons nog Zoo Tycoon herinneren, maar die was zo slecht dat we hem weer snel hadden vergeten. Nu komt Electronic Arts met Theme Park DS. Een titel die velen van ons kennen en ook kunnen waarderen. Zoals de naam doet vermoeden is het mogelijk om je eigen pretpark te bouwen en daarmee geld te verdienen. Of het spel echter weet te overtuigen is nog even afwachten. Het spel wordt 23 maart in de winkels verwacht.

#Pokémon Ranger
Hoewel we nog steeds wachten op Pokémon Diamond/Pearl kunnen we wel al de derde spin-off van de serie verwelkomen op de DS. In Pokémon Ranger vang je jouw Pokémon door het tekenen van een cirkel om de Pokémon die je wilt vangen. Het spel schijnt best leuk te zijn, maar lijkt dezelfde kant op te gaan als Pokémon Mystery Dungeon. Rond 30 maart zul je onze recensie kunnen lezen en dan zelf besluiten of het de moeite waard is of je beter kunt wachten op een écht Pokémon-spel.

#Hotel Dusk: Room 215
We sluiten af met een toch wel uniek spel; Hotel Dusk: Room 215. Mensen die Another Code gespeeld hebben zullen zich op 13 april snel thuis voelen. Hotel Dusk is een pure adventure game, waarbij het zwaartepunt ligt bij het verkennen van het hotel en het spreken met de verschillende personages. Hierbij ontwikkeld zich een spannend verhaal met interessante personages. Ook de style van het spel is vrij uniek met veel getekende animaties en mooie ‘opnames’.

http://media.insidegamer.nl/dump/1174560102.jpg

De DS is nu al een hele tijd te koop en het aanbod aan spellen wordt steeds groter. Echter hebben veel mensen het gevoel dat er hier en daar wat belangrijke genres niet goed vertegenwoordig zijn of in sommige gevallen helemaal niet terug te vinden zijn. Daarom luidt ook de vraag van de ze update die wij aan de bezoekers willen stellen;

“Welk genre zou jij graag (beter) vertegenwoordigd willen zien?”

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Porno kijken is mogelijk in Home

BioShock Exclusief: Welkom in Rapture