in

Opvolger van Tomb Raider Legend in ontwikkeling


Ontwikkelaar Crystal Dynamics werkt hoogstwaarschijnlijk momenteel aan de opvolger van het in 2006 verschenen Lara Croft Tomb Raider Legend. Op de internationale film, tv-serie en gamesdatabase staat (stem)actrice Keeley Hawes — die al geruime tijd verantwoordelijk is voor de stem van Lara Croft — al bij het product ‘Lara Croft Tomb Raider Legend II‘.

Uit dezelfde database is ook op te maken dat de personages Zip, Alister, Winston en Amande (de tegenpool van Lara) in het spel zitten, want ook de acteurs die voor deze karakters verantwoordelijk zijn staan aangegeven.

Tomb Raider: Legend verscheen op 7 april 2006 voor de PlayStation 2, PC, Xbox en Xbox 360. Op 9 juni kwam de aangepaste PSP-editie op de markt, en op 8 december volgde een GameCube-versie. Op 8 november verscheen het spel nog voor de DS en Game Boy Advance. Het spel was de eerste titel in de reeks die weer terugkeerde naar de stijl uit het origineel. Zo is het avontuur in deze game weer belangrijker dan actie. Bovendien reist Lara Corft ook in deze game de hele wereld over. Ze komt in Bolivia, Peru, Japan, Kazachstan en Nepal. Het avontuur draait voor een groot deel om de overleden ouders van Lara en de legendarische legende van Koning Arthur en de Ronde Tafel. Ook zul je stukjes uit Lara’s verleden spelen.

Officieel hebben uitgever Eidos en ontwikkelaar Crystal Dynamics het spel nog niet aangekonigd. Het is dus nog onduidelijk voor welke platformen het spel in ontwikkeling is. We gaan er echter van uit dat er in ieder geval een PlayStation 2-versie komt.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pirates of the Caribbean: At World’s End

Ook de Capcom spellen kun je straks via Steam halen