in

Twee nieuwe vacatures in Nederlandse gamesindustrie


Veel van jullie zullen wellicht de wens of droom hebben om ooit in de games industrie te werken. Dat kan op verschillende manieren, van het schrijven over games tot het maken van games of juist meer de marketing-richting. Een goede manier om deze droom werkelijkheid te maken is bijvoorbeeld stage te lopen in de games industrie. Onze eigen Youri kan hierover mee praten. Hij begon als stagiair bij InsideGamer en heeft door zijn goede werk inmiddels ook een baan bij ons.

Maar buiten dat is stagelopen of werken in de games industrie ook gewoon heel erg leuk. Ga maar na: de Nederlandse bedrijven zijn over het algemeen groot, maar niet té groot en dus krijg je vrij veel verantwoordelijkheden. Daarnaast zijn er vooral jongere mensen werkzaam in de industrie en bovenal ben je natuurlijk direct of indirect bezig met één van je favoriete hobby’s.

We krijgen regelmatig van uitgevers de vraag of wij hun kunnen helpen met de zoektocht naar de perfecte stagiair of medewerker. Daarom zullen we onze ogen en oren goed open houden en de komende periode regelmatig vacatures publiceren. Vandaag hebben we er alvast twee voor je klaar staan:

Electronic Arts zoekt stagiair voor de afdeling online marketing

Als stagair maak je onderdeel uit van het online team bij EA Benelux. Je houdt je tijdens je stage onder andere bezig met de creatie en conceptontwikkeling van de corporate en productsites van EA in Belgie en Nederland. Daarnaast denk en werk je mee aan de creatie van online promotiemateriaal. Verder onderhoud je contact met de Community Manager over de aanwezigheid van nieuws rondom EA en haar games op de diverse web- en gamesites en indien noodzakelijk help je mee als moderator van een EA forum. Uiteraard is er tijdens je stageperiode ruimte voor het opzetten en uitvoeren van een eigen project.

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn, heeft al ervaring met webdesign en conceptontwikkeling. Je bent o.a. bekend met HTML, DHTML, Macromedia Flash, Macromedia Dreamweaver en / of MS Frontpage. Ervaring met PHP / MYSQL is een pre. Graag ontvangen we van je op voorhand een portfolio met eerdere (online) creaties / ontwerpen. Vanzelfsprekend ben je meer dan gemiddeld geïnteresseerd in games en de ontwikkelingen in de game-industrie. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste mensen. Een flinke dosis humor is dus nooit weg.Periode: vanaf 1 septemberOpleidingsniveau: MBO/HBOStudie: Grafisch/multimediaLoonindicatie: €250Dienstverband: tijdelijk contractLocatie: Schiphol-RijkGeïnteresseerden kunnen contact opnemen met het e-mailadres nl.jobs@europe.ea.com.

THQ Benelux zoekt fulltime PR Manager (m/v)

THQ Benelux is één van de grootste uitgevers ter wereld en heeft voor de Benelux sinds 2005 een vestiging in Breda. Nu is de uitgever op zoek naar een fulltime PR Manager. De taken van deze PR Manager zijn als volgt:

Opstellen van PR plannen;Plannen en implementeren van PR activiteiten;Ontwikkelen en uitbouwen van effectieve relaties met de algemene en specialistische pers;Organiseren van persevents en begeleiden van internationale perstours.Om op deze leuke baan aanspraak te kunnen maken, dien je te voldoen aan de volgende eisen:

Afgeronde universitaire of hoger opgeleide studie (Communicatie);Circa 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in de videogameindustrie of soortgelijke functie in de Multimedia-industrie;Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse- en Franse taal;In bezit van rijbewijs en bereidheid tot reizen.Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Stuur dan meteen een motivatiebrief en curriculum vitae ter attentie van: Mevr Vivian Tekelenburg, Westbroek 56, 4822 ZW Breda, Nederland of mail naar: Vivian.Tekelenburg@thq.com

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tiener redt PS3 dankzij Katana zwaard

Call of Duty 4: Modern Warfare – Het verhaal