in

De wereld die merchandise heet: The Legend of Zelda


Op het artikel dat we drie weken geleden schreven over de wereld van de Final Fantasy-merchandise, kregen we veel leuke reacties. Daarom nu het tweede deel uit de serie, waarin we het over merchandise van een andere grote serie gaan hebben, namelijk Zelda!

Zelda is voor de Nintendo-fans een gameboegbeeld van jewelste en dus een ideale titel om wat merchandise voor uit te brengen. Gek genoeg is het aanbod een stuk kleiner dan voor bijvoorbeeld een Final Fantasy, waar je door het bomen het bos niet kunt zien. Maar de dingen díe je ervoor kunt kopen, zijn dan wel meteen echt super kicken.

Want wat dacht je bijvoorbeeld van dit beeldje van Link van zo’n 25 centimeter. Het is een stukje vakmanschap en wordt eind dit jaar in een gelimiteerde uitgave van 2500 stuks verkocht. Een echt collectors item dus, maar wel aan de prijzige kant van rond de honderd euro. Iets minder, namelijk zo’n 70 euro, tel je neer voor dit 27 centimeter hoge beeldje van Skull Kid uit Majora’s Mask. Ook dit is een uniek verzamelobject en past perfect in elke game-kast, vooral als de Zelda-serie jouw ding is.

Bovenstaande beeldjes kun je aan het eind van dit jaar nieuw in de winkel vinden, maar als je meer wilt, dan is Ebay een goede tip. Hier kun je op het moment van schrijven voor nog geen dertig euro een Action Figure van Link en Epona scoren zoals ze er in Ocarnia of Time uitzagen. Wil je een wat klassiekere Link, dan is deze Link uit 1988 en in goede status voor nog geen tien euro een leuk alternatief. Of geef je vriendin voor nog geen vijftien euro deze, naar mijn mening, lelijke Link met elf knuffel. En tot slot hebben we voor de stoere Zelda-fan nog deze auto, die ook uit het Nintendo 64-tijdperk stamt.

Het toetje van dit Zelda Merchandise-artikel hebben we voor het laatst bewaard. Want hoewel deze knuffels en figuren best leuk zijn, is er niks zo hip als met een Zelda-uitrusting carnaval te beleven. En daarvoor is Ebay de ideale plaats. Zo valt er voor zo’n zeventig euro een replica zwaard te scoren. Hoe dit zwaard echter door de douane gaat komen is nog maar de vraag, maar dat de mogelijkheid er is, is toch wel erg tof. Dit schild levert dan waarschijnlijk net wat minder problemen op. Het enige wat je dan nog mist is natuurlijk een Link-outfit, maar die konden we helaas niet vinden. Wel heb je deze trui voor een eurotje of dertig, wat redelijk aan de hoge kant is.

De vrouwen zijn echter niet vergeten, want ook daarvoor hebben we iets moois gevonden. Stel je hebt een leuk feestje met allemaal mannen, je hebt nog geen mooie jurk en je wilt wel scoren. Dan is deze jurk (geleverd zonder inhoud) een verstandige keuze. Volgens de advertentie is hij compleet met de hand gemaakt en is hij slechts een keer gedragen.

Tot zover dit overzicht van de Zelda Merchandise-wereld. Na de E3 gaan we waarschijnlijk door met deze serie, want er zijn nog veel meer vette dingen in gamesland waar we over kunnen schrijven!

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Giga Bowser speelbaar in Super Smash Bros. Brawl

Website van Jericho online