in

Man ergert zich aan videogame en doodt baby


Lemuel Lucas, een 21 jarige man, wordt schuldig bevonden voor de dood op een vier maanden oude baby genaamd Kiyarah Taylor. Toen de moeder van het kind een dutje deed, speelde Lucas een video-game in het bijzijn van het kind. Lucas begon zich enorm te ergeren aan de video-game – schijnbaar omdat hij het niet kon winnen – en sloeg uit irritatie het kind op zijn hoofd. Vervolgens pakte hij het kind op, en schudde haar woedend heen en weer. De baby werd overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed daar aan hersenbeschadiging en meerdere botbreuken.

Lucas plaatste vervolgens kauwgom in haar mond, zodat het leek alsof ze was gestikt in deze substantie, maar dat mocht uiteraard niet baten. Lucas is veroordeeld tot heel wat jaren cel en een boete van 750.000 Amerikaanse dollars.

Ondanks dat video-game de man waarschijnlijk heeft aangezet tot de moord, is dit waarschijnlijk niet echt de oorzaak. Lucas is eerder namelijk ook al veroordeeld voor onverantwoordelijk gedrag en het bezit van cannabis.

Leuke post? Drop een hartje

Score: 0/5 volgens 0 gamers

Nog geen hartjes. First!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Nederlandse ontwikkelaar verteld in het Engels hoe het vijanden systeem werkt

Update: Amazon biedt Alan Wake aan voor PlayStation 3